DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6
BIST 10.641

CHP Genel Başkanı Özel ve İmamoğlu, Osmaniye’ye Geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Genel Başkanı Özel ve İmamoğlu, Osmaniye’ye Geliyor
Abone ol
Son yapılan kongrede CHP Genel Başkanlığına seçilen Özgür Özel, beraberinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte 12 Kasım'da Osmaniye'ye geliyor.

Son yapılan kongrede CHP Genel Başkanlığına seçilen Özgür Özel, beraberinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte 12 Kasım'da Osmaniye'ye geliyor.

Genel başkan seçildikten sonra "ilk ziyaretimi Hatay ve Osmaniye'ye yapacağım" diyen Özel bu sözünü 12 Kasım'da tutuyor.  

CHP Toprakkale İlçe Başkanı Mahmut Ateş Genel başkanları Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 12 Kasım Pazar günü saat 15.00 de Osmaniye geleceğini kaydetti.

Ateş, Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’nun CHP Osmaniye İl Başkanlığını ziyaret edeceğini aktardı.

Kongrede Genel başkan seçildikten sonra ilk ziyaretini Hatay ve Osmaniye’ye yapacağını aktaran Özel bu sözünü 12 Kasım’da gerçekleştiriyor.

CHP Toprakkale İlçe Başkanı Mahmut Ateş “Genel başkanımız kongrede ilk ziyaretim Hatay ve Osmaniye demişti. Şimdi sözünde duruyor genel başkanımız.

Saat 15:00’da İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte Hatay ziyareti sonrası saat 15:00'da Osmaniye’de olacak.

Önce Hatay’a sonrada Osmaniye’ye gelecek. Kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Müdürden Takdir Toplayan Hareket Önceki Haber

Müdürden Takdir Toplayan Hareket

Vali Yılmaz’dan 10 Kasım Mesajı Sonraki Haber

Vali Yılmaz’dan 10 Kasım Mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar