DOLAR32.3827
EURO35.0559
ALTIN2325.7
BIST9096.5
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Büyük kazalarda olay yeri yönetim eğitimi görüşüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyük kazalarda olay yeri yönetim eğitimi görüşüldü
Abone ol
Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın da katılımı ile Osmaniye’de koordineli çalışla ve büyük kazalarda olay yeri yönetimi eğitimi konusunda toplantı düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın da katılımı ile Osmaniye’de koordineli çalışla ve büyük kazalarda olay yeri yönetimi eğitimi konusunda toplantı düzenlendi.

Valilik  Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Erdinç Yılmaz'ın yanısıra, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, AFAD İl Müdürü Serhat Bulut,  AFAD, İtfaiye, Jandarma ve Emniyet personelleri katıldı. Programda AFAD İl Müdürü Serhat Bulut, Koordineli Çalışma ve Büyük Kazalarda Olay Yeri Yönetimi konusunda detaylı bir sunum yaptı.

VALİ YILMAZ, EĞİTİMLERE DİKKAT ÇEKTİ

Sunumun ardından konuşan Vali Erdinç Yılmaz, afet ve kazalara hazır olmak açısından bu tür eğitimlerin önemli olduğunu vurgulayarak, “Kazaları en az hasarla atlatabilmek anlamında zamanında ve doğru müdahalenin çok önemli olduğunu biliyoruz.

Bu nedenle bu tür eğitimlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu faydalı eğitimin gerçekleştirilmesinden dolayı Bakanlığımıza, AFAD Başkanlığına, AFAD İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.”dedi.

Sözlerinin devamında insan hayatının çok kıymetli olduğunu belirten Vali Yılmaz, “Kazalarda hızlı, zamanında, doğru müdahalenin hayat kurtardığına şahitlik ederiz. Bir insan hayatını kurtarmanın ne kadar kıymetli olduğunu hepimiz biliyoruz.

Dolayısıyla yaptığımız iş, hayati derece önemli. Bu nedenle en hızlı ve en etkili şekilde müdahale edecek şekilde kendimizi geliştirmek zorundayız.”dedi.

Vali Yılmaz, Eğitimin hayırlı olması dilekleri ile konuşmasını tamamladı. Eğitim soruların yanıtlanması ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaymakam İlhan’dan yarılı askere ziyaretÖnceki Haber

Kaymakam İlhan’dan yarılı askere ziyaret

Okçuluk turnuvası 1 Ekim cumartesi günü yapılacakSonraki Haber

Okçuluk turnuvası 1 Ekim cumartesi günü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar