DOLAR32.8826
EURO35.1821
ALTIN2450.3
BIST10647.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Belediyeden Vatandaşlara Su Kullanımı Uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediyeden Vatandaşlara Su Kullanımı Uyarısı
Abone ol
Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, artan hava sıcaklıkları nedeniyle ilçede yaşanan su sıkıntılarıyla ilgili vatandaşları dikkatli ve duyarlı olmaya çağırdı.
Osmaniye haberleri

Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, artan hava sıcaklıkları nedeniyle ilçede yaşanan su sıkıntılarıyla ilgili vatandaşları dikkatli ve duyarlı olmaya çağırdı. Başkan Uyutmaz, bilinçsiz su kullanımı nedeniyle su hattında arızalar meydana geldiğini ve ani su kesintileri yaşandığını belirtti.
Başkan Uyutmaz, yaptığı açıklamada şu uyarılarda bulundu: "Hava sıcaklıklarının artması nedeniyle ilçemizde yaşanan su sıkıntılarının önüne geçmek için vatandaşlarımızın içme suyunu idareli kullanmaları, bilinçsizce bahçe sulama, halı yıkama ve araç yıkama gibi işlemlerini yapmamaları önemle rica ediyoruz.

Bu sebeple elimizde olmayan, alt yapı çalışmaları nedeniyle su hattında arızalar meydana gelmektedir.

Ani su kesintileri yaşanmakta olup sorunun giderilmesi için personellerimiz anında müdahale etmektedir."

Toprakkale Belediyesi, su sorununun çözümü için ekiplerin 7/24 yoğun bir şekilde çalıştığını ve vatandaşların da bu konuda dikkatli olmalarını istedi.

Başkan Uyutmaz, "Ekiplerimizle birlikte su sorununun çözümü için 7/24 harıl harıl çalıştığımızı bilmenizi ister, sizlerin de bu konuda çok dikkatli olmanızı rica ediyoruz," dedi.

Vatandaşların su kesintisi ve arızalarla ilgili yaşadığı mağduriyetleri en kısa sürede gidermek için belediyenin çözüm hattına başvurmalarını isteyen Uyutmaz, "Arızanın ve su kesintilerinin mağduriyetinin en kısa sürede giderilmesi için arıza, patlak vb. durumlarda 0501 633 80 80 No'lu WhatsApp Çözüm Hattımıza iletebilirsiniz," ifadelerini kullandı.

Toprakkale Belediyesi, ilçenin su sorununu çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını duyurdu.

Vatandaşların bilinçli su kullanımı ve belediye ekiplerinin gayretleriyle su sıkıntılarının en aza indirgenmesi hedefleniyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana’da otobüste çıkan yangın söndürüldüÖnceki Haber

Adana’da otobüste çıkan yangın söndürüld...

Osmaniye Kuş Cenneti'nde yangın: Haytap ekipleri bölgedeSonraki Haber

Osmaniye Kuş Cenneti'nde yangın: Haytap...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar