DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

BBP İl Başkanı Taşdelen’den Terörün Kaynağı Kurutulmalı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BBP İl Başkanı Taşdelen’den Terörün Kaynağı Kurutulmalı Mesajı
Abone ol
Büyük Birlik Partisi Osmaniye İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, Irak'ın Kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Operasyonu bölgesinden şehit haberleri sonrasında bir açıklama yaptı.
Osmaniye haberleri

Büyük Birlik Partisi Osmaniye İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, Irak'ın Kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Operasyonu bölgesinden şehit haberleri sonrasında bir açıklama yaptı.

Terör örgütüne sert tepki gösteren Taşdelen, "Belirtmek isterim ki; Fırat'ın doğusuna yönelik bir askeri operasyon, en az Kıbrıs Barış Harekâtı kadar gerekli, stratejik ve zorunludur" ifadelerini kullandı.

Taşdelen, açıklamasının devamında, "Fazla söze gerek yok, durum net bir şekilde ortada. Türkiye, sadece içeriden değil, dışarıdan da saldırılarla karşı karşıya.

Son zamanlarda bu yönde düşmanca faaliyetler hem içerde hem de dışarıda oldukça artmış durumda. Bu şartlar altında Türkiye, olumsuzluklara karşı dayanabilecek durumda değil ve beklemek için zamanı da yok.

Bu tolerans gösterilemez ve sürdürülemez bir durumu işaret ediyor. PKK terör örgütü, Kandil'de geliştirdiği terörist potansiyeli büyük ölçüde Fırat'ın doğusuna (Irak ve Suriye kuzeyi) taşıdı, bu biliniyor.

Dolayısıyla, bugün ABD özel kuvvetleri CENTCOM himayesinde ve PKK/YPG'ye destek vererek Suriye ve Irak'ta geliştirdiği terörist kapasite, Kandil'dekinin çok üzerinde.

Temizlenmesi gereken yer artık öncelikli olarak Kandil değil, Fırat'ın doğusudur. Gelecekte yapılacak bir askeri operasyon, en batıdan Fırat'ın doğusuna, yani Sincar hattına kadar genişletilmelidir.

Unutulmamalıdır ki; Fırat'ın doğusuna yönelik bir askeri operasyon, Kıbrıs Barış Harekâtı kadar önemli, stratejik ve kaçınılmazdır.

Türkiye, acilen ve kesinlikle Fırat'ın doğusunda, bekamızı tehdit eden, PKK ve benzeri örgütleri eğiten, donatan ve bize karşı kullanan CENTCOM ile kararlı bir mücadeleye girişmeli, açık bir politika izlemeli ve gerektiğinde askeri güç kullanarak CENTCOM'u sahadan çıkarmalıdır.

Aksi takdirde PKK, YPG ve terör saldırıları son bulmayacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim. Devletimizi, ülkemizi, milletimizi ve güvenlik güçlerimizi Allah korusun. Düşmanlarımıza fırsat vermesin" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PençeKilit Harekatı bölgesinde şehit olan Özdemir’in ailesine taziye ziyaretiÖnceki Haber

PençeKilit Harekatı bölgesinde şehit ola...

Vali Yılmaz’dan Teröre LanetSonraki Haber

Vali Yılmaz’dan Teröre Lanet

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar