DOLAR32.4828
EURO34.8339
ALTIN2442.3
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Başkan Kara, Osmaniye’ye yapılacak projeleri anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kara, Osmaniye’ye yapılacak projeleri anlattı
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, şehrin geleceğini şekillendirecek yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu alt yapı projeleri hakkında bilgi verdi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, şehrin geleceğini şekillendirecek yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu alt yapı projeleri hakkında bilgi verdi.



Belediye Hizmet Binası Konferans Salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Kadir Kara, Osmaniye’nin kısa zaman içerisinde bölgenin en yaşanabilir ve refah seviyesi yüksek şehri haline getirecek Osmaniye Büyük Altyapı Projesi (OBAB) ve Osmaniye Kentsel Esnetik ve Gelişim Projesi (OKEP) olduğunu söyledi.
Projelerini tek tek anlatan Başkan Kara, alt yapısı olmayan bir şehrin ayakta durayacağını belirterek, “Allah’ın izniyle artık çok yetersiz gelen şehrimizin alt yapısını tekrar ayağa kaldıracağız.



Osmaniye’mizin geleceğini kurtaracak alt yapıyı oluşturuyoruz. Alt yapıyla birlikte kentimizin refah seviyesini yükseltecek büyük projeleri de hayata geçireceğiz. Bu kadar büyük yatırımları hiç kimseye yerinde oturarak vermezler.



Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin destekleriyle bu projeleri Osmaniye’mize kazandırdık. Çünkü Belediye Başkanı olarak benim bu şehre borcum var.



Bu sebeple durmadan duraklamadan çalıştık ve kazandırdık. Osmaniye’miz için kazandırmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. Yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarının bitmesine çok az kaldı.



Kanalizasyon ve İçme suyu alt yapı çalışmalarına kısa süre içerisinde başlayacağız. Çalışmaların başladığı bölgede alt yapısı biten kısımlarda asfaltlama işlemleri de hemen yapılarak tamamlanacak.

Allah’ın izniyle şehrimizin tamamında alt yapı çalışmalarımız bittiğinde alt yapı ve üst yapı sorunumuz kalmayacak ve bütün Osmaniyeli hemşerilerimizin çeşmelerinden yayla suyu akacak. Biz gayret göstermezsek kaderimiz bu deyip bekleyemeyiz” dedi.

Belediye Başkanı Kadir Kara’nın başkanlığında gerçekleşen ‘Osmaniye Büyümeye Kararlı’ konulu proje tanıtım toplantısına kentteki ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı.

Toplantıda belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve birim amirleri de hazır bulundu.

​​​​​​​


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaymakam Taşkıran, başarılı öğrencilerle görüştüÖnceki Haber

Kaymakam Taşkıran, başarılı öğrencilerle...

BBP İl Başkanı Taşdelen’de CGC’ye iade-i ziyaretSonraki Haber

BBP İl Başkanı Taşdelen’de CGC’ye iade-i...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar