DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Başkan Adayı Koca, Osmaniye Basınıyla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Adayı Koca, Osmaniye Basınıyla Buluştu
Abone ol
İYİ Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca, kentte faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Osmaniye haberleri

İYİ Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca, kentte faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Koca, projelerinden bahsederek, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşı sadece seçimlerde değil, her zaman hatırlayacaklarını söyledi.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Partiden Osmaniye Belediye Başkan Adayı olan Alpaslan Koca, şehirdeki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Koca’dan önce söz alan İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, “yaşanabilir bir şehir istiyoruz, bunun için belediyeye talip olduk. Bu şehir hepimizin.

Şu şehrimizin haline baktığımızda yollardan, kentin geri kalmışlığından utanıyoruz. Yaşanabilir bir şehir için yola çıktık. Yaşanabilir bir şehir için sayın Koca ile yol yürüyoruz.” dedi.

Başkan Adayı Koca, Osmaniye Belediyesinde uzun yıllar görev yaptığını belirterek belediyeyi en iyi tanıyan aday olduğunu, diğer adayların belediyeyi tanımasının en az 3 yıl süreceğini söyledi.

Koca’nın konuşmasından satır başları şöyle; “Biz bu şehre beş senede damgamızı vuracağız. Artık siyaset, yerel seçimde kenara bırakılmalı.

Bütün partiler en kaliteli ve donanımlı adaylarını bulmalı projeler konuşulmalı. Bu şehir her zaman ilerlesin, gerilemesin.

Asrın felaketini yaşadık. Şehir zaten durağan bir hale gelmişti. Asıl görevlerimiz yapılamıyordu. Bir de felaket olunca ne yapacağımızı şaşırdık.

Bu şehir çok güzel, insanları da çok güzel. Kadim bir şehir. Bakın dışarıdan göç edenleri misafir ediyor. Onlar bile bizden mutlu, inanın. Ben bazen duyuyorum.

Güneydoğululardan utanıyoruz, onlar bizden milliyetçi diyorlar. İnsanlar burayı benimsemiş. Osmaniye, Anadolu’nun ta kendisidir.

Tabii her yerde kötü insanlar ve idareler olabilir. Onun için yeni bir Osmaniye vizyonuyla bu milletin, hemşerilerimizin oylarına talibiz.

Sosyal belediyecilik anlayışı olarak sadece seçimlerde değil, her zaman insanımıza sahip çıkmak zorundayız. İşsizimiz çok, uyuşturucu sorunumuz çok.

Sebebi çocuklarımıza iş sahası yok. Zaten tek maaşla geçinmek zor. Okuyamayacak bir tane çocuğumuz kalmayacak. Okutmak belediyemize ait olacak.

Yeter ki "Ben okurum" desin. Alın kızınızı, oğlunuzu getirin. Biz cebimizden zaten para harcamıyoruz. Sizin paranızla hizmet yapıyoruz.

Tüm belediyeler veriyor zaten. Bu şehri inanın ekibimle idare etmeye, bu şehre ışık saçmaya iddialıyız. Allah'ın izniyle de işin üstesinden geleceğiz.

Yeni bir Osmaniye vizyonu ile huzurlarınıza çıkacağız. Zaten bize bir beş yıl gerekir. Yeterli olur. Ondan sonra da zaten takdir sizlerin.

Partimizin idaresinde de iddialılar, İYİ Parti'de bu konuda Türkiye'de onlar da tarih yazmak istiyor.

Yetkililer bize güvendiler, biz de 31 Mart seçimlerinde aday olarak huzurlarınızdayız.

Diyoruz ki her şey Osmaniye için olsun. Rabbim yolumuzu açık etsin diyorum. Ekibim burada, her şeye hazırız.

Yarın o makama oturup inanın işe başlayacak kadar güçlüyüz. Bunu bilin. Bizden emin olun. Bize kefil her türlü olabilirsiniz.

Hizmet olarak iddialıyız. Osmaniye Belediyesi'nin şu an parasal olarak hiçbir sorunu yok. Evet, belediyenin borcu var, ancak bu borç ödeniyor.

Öz kaynaklarımızın etkin kullanımı ve adil bir yönetim ile daha iyi duruma gelebiliriz. Geçmişte belediyenin yokluğunu da gördük, varlığını da çok iyi biliyoruz.

Belki başka bir arkadaşımız bu konuda bocalayabilir. Ben ise bocalamadan, istikrarlı bir şekilde çalışarak, kaynaklarımızı doğru kullanarak Osmaniye'ye hizmet edeceğime inanıyorum.

Osmaniye Belediyesini, kurumu çok iyi tanıyorum, şunu da özellikle belirtmeliyim, bir başka aday başkan seçilirse orayı tanıması en az üç yılını alır…  

eğer seçimler istediğimiz gibi sonuçlanmazsa siyasete nokta koyarım.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Şehit Ailesini Ziyaret EttiÖnceki Haber

Vali Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Mersin’de kontrolden çıkan araç iş yerine girdiSonraki Haber

Mersin’de kontrolden çıkan araç iş yerin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar