DOLAR32.5681
EURO34.7434
ALTIN2491.2
BIST9524.5
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Bahçe Belediyesi ile HAYTAP arasında işbirliği protokolü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçe Belediyesi ile HAYTAP arasında işbirliği protokolü
Abone ol
Bahçe Belediyesi ile Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) arasında, sokak hayvanlarının yaşam hakları konusunda işbirliği protokolü imzaladı.
Osmaniye haberleri

Bahçe Belediyesi ile Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) arasında, sokak hayvanlarının yaşam hakları konusunda işbirliği protokolü imzaladı.

Hayvan haklarında görev ve yükümlülükleri açıkça beyan edilen sahipsiz sokak hayvanlarının tüm sağlık sorunları ve kısırlaştırılıp işaretlenerek alındığı ortama bırakılmasını konu alan imza törenine HAYTAP Yönetim Kurulu üyesi Veteriner Hekim Ali Laçinbala, HAYTAP gönüllüleri ve Osmaniye Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yusuf Ertuğ TUFAN eşlik etti.



Protokol imza töreni öncesi konuşan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, “Şehrimiz ne yazık ki büyük şehirlerin geçir noktasında. Bundan dolayı da etraftan birçok sokak hayvanını bırakıp gidiyorlar.

Yüksek rakımlı şehrimizde kış mevsiminde birçok hayvan soğuk ve açlıkla mücadeleyi yaşamlarıyla ödeyebiliyorlar. Bizde kurum olarak bu durumların önüne geçmek amacıyla HAYTAP’a başvurduk. Bize emanet edilenin yanındayız.” Dedi.

HAYTAP Yönetim Kurulu üyesi Veteriner Hekim Ali Laçinbala ise Bahçe Belediyesi'nin talebi üzerine ilçe merkezinde keşifler yaptıklarını belirterek şunları söyledi: “Hayvan besleyen vatandaşlarla bir araya geldik ve projemizi anlattık.



Tecrübelerimizi dayanarak çok kapsamlı bir protokole imza attık. Bu süreçte göz ve kulak enfeksiyonundan ağız ve diş sağlığına, trafik magandalarının çarpıp kaçma eylemlerinden popülâsyonun kontrolüne varıncaya kadar tüm sağlık problemleri bahçe belediyesi tarafından karşılanarak Haytap Tedavi Merkezine getirilecek ve süreç işleyecek. Yaşam ellerinizde”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de, DEAŞ şüphelisi yakalandıÖnceki Haber

Osmaniye’de, DEAŞ şüphelisi yakalandı

Vali Erdinç Yılmaz Şehit Ailelerini ziyaret ettiSonraki Haber

Vali Erdinç Yılmaz Şehit Ailelerini ziya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar