DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
BIST10643.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Asayiş uygulamalarında 195 kişi yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asayiş uygulamalarında 195 kişi yakalandı
Abone ol
Osmaniye’de son bir haftalık süre içerisinde Asayiş polis ekiplerinin uygulamaları sırasında yakalanan 195 kişiden 6’sı tutuklandı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de son bir haftalık süre içerisinde Asayiş polis ekiplerinin uygulamaları sırasında yakalanan 195 kişiden 6’sı tutuklandı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre , Polis ekiplerinin uygulamaları sırasında, ruhsatsız 8 tüfek ve 2’si kuru sıkı 11 tabanca olmak üzere toplam 19 silah ve bunlara ait 391 adet fişek ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 1-7 Ağustos tarihleri arasında, halkın huzur güvenini devamlı hale getirmek ve mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için, suçluları yakalama ve suçu önlemek amacıyla şehrin farklı noktalarında “şok” uygulamalar yaptı.

Çalışmalar neticesinde, çeşitli suçlardan aranan 95 kişi yakalandı, bunlardan 6’sı sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Uygulamalarda yapılan üst aramalarında ve araçlarda yapılan aramalarda; ruhsatsız 1’i pompalı 8 av tüfeği, 70 adet tüfek fişeği, 9 tabanca, 229 adet tabanca fişeği, 2 kurusıkı tabanca, 92 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

Ayrıca, 3 adet motosiklet, 1 elektrikli bisiklet, bıçak, 3 adet çalıntı demir çubuk, 14 adet çalıntı su sayacı, 7 diz üstü bilgisayar, 3 oto teyp, 21 ses sistemi, 5 adet takım jant, 2 adet bilgisayar yazıcısı, tarayıcı, 3 adet takım çantası, çeşitli markalarda çalıntı mikser ve ses sistemi, çeşitli ebatlarda çalıntı matkap ve hitliler, bisiklet, çok sayıda çalıntı bilgisayar donanımları, çok sayıda çalıntı elektronik eşya, bebek arabası ve çok miktarda poşet içerisinde çalıntı kablo ele geçirildi.

Bunların yanı sıra, 1 adet hassas terazi, 18,45 gram Metamfetamin maddesi ve 1,90 gram esrar maddesi ele geçirilerek el konuldu.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İŞKUR, bilgilendirme ziyaretlerini sürdürüyorÖnceki Haber

İŞKUR, bilgilendirme ziyaretlerini sürdü...

Ulusal medya temsilcilerinden, Gençlik ve Spor İl Müdürü Acar’a ziyaretSonraki Haber

Ulusal medya temsilcilerinden, Gençlik v...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar