DOLAR32.3245
EURO35.1139
ALTIN2302.2
BIST9075.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Asansör firma temsilcilerinin sorunları görüşüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asansör firma temsilcilerinin sorunları görüşüldü
Abone ol
Osmaniye’de asansör firmalarının işletmecileri, sektörel sorunlarını görüşmek üzere biraraya geldi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de asansör firmalarının işletmecileri, sektörel sorunlarını görüşmek üzere biraraya geldi.

Osmaniye Valiliği Ahmet Cevdet Paşa Salonunda asansör montajı yapan firmalar, asansör bakımı yapan yetkili servisler, asansör sektöründe faaliyet gösteren işletmeler, ilgili İdareler ve A Tipi Muayene Kuruluşlarının bir araya geldiği sektör sorunlarının konuşulduğu toplantıda, mevzuat bilgilendirmeleri de yapıldı.

Osmaniye Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Cafer Takırtaş’ın da katıldığı toplantıya, ayrıca İl Müdürlüğü personeli, İl, İlçe ve Belde  Belediyelerinin temsilcileri, İl Özel İdaresi temsilcileri, A tipi muayene kuruluşlarının temsilcileri, kentte  asansör bakım ve montajı yapan firma temsilcileri, asansör parça imalatçılarının temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Cafer Takırtaş, Şehirleşmenin artmasıyla beraber günümüzde asansör kullanımının çok yaygın olduğunu nerdeyse herkesin bir şekilde asansör kullanmak durumunda kaldığını belirtti.

İl Müdürü Takırtaş,  “Bu nedenle imalatı ve montajı gerçekleştirilen asansörlerin can ve mal güvenliğini temin edecek şekilde tasarlanıp monte edilmesi, devamında ise asansörlerin ilgili idarelere tescil ettirilmesi gerekmektedir. Düzenli olarak aylık bakımlarının ve yıllık kontrollerinin yapılması gerektiği gibi, bunların gerçekleşmesi için tüm taraflarca Asansör Yönetmeliklerine, İmar Mevzuatına ve ilgili Standartlara harfiyen uyulması gerektiğini de vurgulamak isteriz”dedi.

Toplantının açılış konuşmasının ardından, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Denetçi Personellerince Asansör İşletme ve Bakım yönetmeliği ve Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği ile ilgili sunumlar gerçekleştirildi.

Yapılan sunumun ardından, toplantıya katılanlar tarafından dile getirilen sorun ve soruların yanıtlanması ile program sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de uyuşturucu operasyonları: 6 tutukluÖnceki Haber

Osmaniye’de uyuşturucu operasyonları: 6...

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’dan Aşık Feymani’ye ziyaretSonraki Haber

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’dan Aşık...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar