DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

ADD, Yeni Binasında Hizmete Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADD, Yeni Binasında Hizmete Başladı
Abone ol
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Osmaniye Şubesi, depremin yaralarını sarmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla yeni binasında hizmet vermeye başladı.
Osmaniye haberleri

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Osmaniye Şubesi, depremin yaralarını sarmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla yeni binasında hizmet vermeye başladı. Açılış töreni, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende konuşan ADD Osmaniye Şube Başkanı Devrim Tosunoğlu, yeni binanın depremden zarar gören vatandaşlara destek olmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla hizmet vereceğini söyledi.

Tosunoğlu, "Depremde evleri yıkılan, eşyaları zarar gören vatandaşlarımıza destek olmak için buradayız.

Ayrıca, toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve bu tür felaketlerin üstesinden gelmek için birlik ve beraberlik mesajı vermek istiyoruz." dedi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel ise konuşmasında, Kahramanmaraş merkezli depremde zarar gören bölgeler arasında olan Osmaniye'nin, medyada hak ettiği desteği bulamadığını ve bu durumun toparlanma sürecini zorlaştırdığını vurguladı.

Özel, "Osmaniye, depremde en çok zarar gören bölgelerden biri olmasına rağmen, medyada hak ettiği desteği bulamadı.

Bu durum, toparlanma sürecini zorlaştırıyor. Bu nedenle, ADD Osmaniye Şubesi'nin yeni binasının hayırlı olmasını diliyorum. Bu bina, depremden zarar gören vatandaşlarımıza destek olmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek için önemli bir merkez olacak." diye konuştu.

Açılışa, CHP Osmaniye Milletvekilleri Asu Kaya ve Baha Ünlü, ADD Genel Başkan Yardımcısı Özgür Çınar, CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü, Demokrat Parti Osmaniye İl Başkanı Av. Muhammet Güloğlu, ADD Düziçi Şube Başkanı Hülya Köksal Burgaç, Türkiye İttifakı Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Ali Alkuş, Mimar Haydar Aktürk ve diğer değerli katılımcılar da hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilerden 100 Yıl EtkinliğiÖnceki Haber

Öğrencilerden 100 Yıl Etkinliği

Yıldızdoğan, Osmaniye’de Sahne AlacakSonraki Haber

Yıldızdoğan, Osmaniye’de Sahne Alacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar