DOLAR32.3607
EURO34.726
ALTIN2409.6
BIST10045.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

20. Yaşına girişimizin haklı gururunu yaşıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
20. Yaşına girişimizin haklı gururunu yaşıyoruz
Abone ol
Osmaniye’nin en çok okunan gazetesi sloganı ile 19 yıldır medya sektöründe verdiğimiz mücadeleyi bugünkü sayımızla 20. Yılına ulaştırdık.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin en çok okunan gazetesi sloganı ile 19 yıldır medya sektöründe verdiğimiz mücadeleyi bugünkü sayımızla 20. Yılına ulaştırdık.

Medya gazetesi olarak zorlu koşullardan geçerek bu günlere geldik. Baskı tesisleri olmadan günlük yayına başlayan, resmi ilan hakkı alabilmemize bir ay kala baskı tesislerinin zorlukları ile karşı karşıya kaldığımız halde yılmadan, usanmadan uğraş vererek zorlukları aşarak bu günlere gelmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Basın sektörüne girdiğimiz 12 Mart tarihinde 19 yılı gerilerde bırakarak, bugünkü sayımızda 20. Yayın yılına merhaba diyoruz.

Gazetemizin  resmi internet sitesi; www.medyagazete.com ile, Türkiye’de Osmaniye’nin markası ve gururu olduk. Haber sitemizi ulusala taşıyarak; Türkiye’den ve dünyadan son dakika haberleri takipçilerimizle buluşturmaya özen gösterdik.

Resmi internet sitemizi; Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı bültenleri ile canlı ve sıcak tutmaktayız. Günlük 1 milyon ziyaretçi sayısına ulaşırken, günlük olarak 4 bin haber girişi internet sitemizi güçlendiriyor.

Medya gazetesi olarak ulusal resmi internet sitemiz yanında; www.haberosmaniye.com sitemizle de yerel ve bölgesel haberlerimizi izleyicilerimizle paylaşıyoruz.

Medya gazetesi olarak 20. Yılımıza girerken, resmi internet site yönetim adresini de bugünden itibaren yeni yerine taşıyoruz.

Yeni adresimiz olan; Hacıosmanlı Mahallesi, Cevdet Sunay Caddesi, Saat kulesi yanı, Evcil İş merkezi 3. Kattaki yönetim büromuzla hızlı ve etkin habercilik anlayışımızla  20. Yılımıza giriyoruz.

Bizim bugünlere gelmemizde destek veren ve katkıları bulunanlara teşekkür ediyor, en taze, kaliteli ve güncel haberleri takip edebilmenizin devam edeceğini bilmenizi belirtmek istiyoruz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prefabrik Villa Fiyatları Betonarmeden Daha EkonomikÖnceki Haber

Prefabrik Villa Fiyatları Betonarmeden D...

Vali Yılmaz’dan “İstiklal Marşı”nın kabul günü mesajıSonraki Haber

Vali Yılmaz’dan “İstiklal Marşı”nın kabu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar