DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9
BIST9079.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

15 Temmuz Gazisinden Suriye’de İnsan Yardım Faaliyeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
15 Temmuz Gazisinden Suriye’de İnsan Yardım Faaliyeti
Abone ol
Osmaniye’ninToprakkale İlçesinden 15 Temmuz Gazisi Adnan Yılmaz Uluslararası Beklenen İnsani Yardım Derneği Gönüllüsü Olarak Suriye’nin Birçok Yerinde Savaş Mağduru Olmuş Kişilerin Yardımına Koşuyor.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’ninToprakkale İlçesinden 15 Temmuz Gazisi Adnan Yılmaz Uluslararası Beklenen İnsani Yardım Derneği Gönüllüsü Olarak Suriye’nin Birçok Yerinde Savaş Mağduru Olmuş Kişilerin Yardımına Koşuyor.

Suriye’nin Azez, Elbab, Afrin, İdlib, Cinderesi, Mare, Türkmendağı, Bayırbucak, Resulayn Gibi Bölgelerinde Savaş Mağduru Olmuş Yaşlı Çocuk Demeden İhtiyaç Sahibi İnsanlara Yardım Eli Türkiye’den Uzanıyor. Bu İnsani Yardım Faaliyetlerine Osmaniyeli 15 Temmuz Gazisi Adnan Yılmaz’da Eşlik Ediyor.

“TÜRK BEKLENENDİR ANLAYIŞIYLA SURİYEDE YARDIM FAALİYETLERİ YÜRÜTÜYORUZ”

Türkiye, Suriye’de İnsan Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor.  Suriye’nin Bir Çok Bölgesine Merkezi Ankara’da Bulunan Uluslararası Beklenen İnsani Yardım Derneği Başta Olmak Üzere Bir Çok Dernek Yardım Faaliyetlerinde Bulunarak İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor.

Yardım Faaliyetlerine Katılan 15 Temmuz Gazisi Adnan Yılmaz “Türk Beklenendir” Anlayışı İle Suriye’de Savaşta Mağdur Olmuş Vatandaşlara Yardım Eli Uzattıklarını Kaydetti. Dernek Olarak Buradaki Mağdurların Gıda Giyim Ve Yakacak Başta Olmak Üzere Bir Çok İhtiyacını Karşıladıklarını Aktaran Yılmaz; Faaliyetlerinin 2019 Yılından Bu Yana Devam Ettiğini Aktardı.

“YARDIM YAPTIĞIMIZ ÇOCUKLARIN SEVİNCİ HER ŞEYE BEDEL”

Suriye’deki Yarım Faaliyetleri İle İlgili Açıklamalarda Bulunan Adnan Yılmaz “Burada Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Yapıldı. Buradaki Çocuklara Yardım Elini Uzattık. Yine Suriye’nin Çok Sayıda Bölgesinde Yardım Faaliyetleri Yapıyoruz.



Gerçekten Buralarda Büyük Dramlar Yaşanıyor. Bu İnsanlar Burada Kalmayı Vatanlarından Ayrılmamayı Tercih Eden İnsanlar. Bizleri Gördüklerinde Hemen Yanımıza Koşup Şükranlarını Sunuyorlar. Hele O Çocukların Sevincini Anlatmama Mümkün Değil” Dedi.

“TÜRKÜN YARDIMSEVRLİĞİ VE GÜCÜNÜ HERKESE GÖSTERİYORUZ”

Bu Bölgelerde Türk Devletinin Gücünü Ve Türk Milletinin Yardımseverliğini Gösterdiklerini Aktaran Yılmaz “Bizim Amacımız Türkün Gücünü Ve Milletimizin Yardımseverliğini Buralarda Göstermek. Çünkü Biliyoruz Ki Türk Beklenendir.” Dedi.

“BURADA BİR İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR HİÇBİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL”

Suriye’de Yaşananların Hiç De Göründüğü Gibi Olmadığını Dile Getiren 15 Temmuz Gazisi Adnan Yılmaz “Burada Dünyanın Görmediği Bir İnsanlık Dramı Yaşanıyor. Burada Kalan Ve Savaş Mağduru Olan Çocuklar Başta Olmak Üzere Yaşlılar Hastalar Bizlerin Yardımına Muhtaç. Buradan Bir Yardım Çığlığı Yükseldi. Bizlerde Dernek Olarak Bu Çığlığa Sessiz Kalamadık. Buradaki İnsan Yardım Faaliyetlerine Katıldık. Burada İnsanların Yarasına Merhem Olmak Beni Çok Mutlu Ediyor.”  Diye Konuştu.

Suriye’de Savaşın Mağdur Ettiği İnsanlara Yardım Elini Uzatmaya Dernek Olarak Devam Edeceklerini Aktaran Yılmaz Sözlerini  “Siz De Beklenen Olun Buradaki Yaşanan Yardım Çığlığına Sessiz Kalmayın” Sözleriyle Sonlandırdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Toprakkale’nin Kurtuluşu Coşkuyla KutlandıÖnceki Haber

Toprakkale’nin Kurtuluşu Coşkuyla Kutlan...

Zeytinyağı hırsızları yakayı ele verdiSonraki Haber

Zeytinyağı hırsızları yakayı ele verdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar