DOLAR32.2675
EURO35.0795
ALTIN2467.1
BIST10319.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

12 Mart: 2004’ten 2023’e Medya gazete sizlerle

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
12 Mart: 2004’ten 2023’e Medya gazete sizlerle
Abone ol
Osmaniye merkezli olarak 12 Mart 2004 tarihinde ilk sayısı ile okur karşısına çıkan Medya gazete bugün yeni bir yaşına daha girmiş oldu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye merkezli olarak 12 Mart 2004 tarihinde ilk sayısı ile okur karşısına çıkan Medya gazete bugün yeni bir yaşına daha girmiş oldu.

Kendi baskı tesisleri olmadan, sadece dizgi ve tasarım işlerini tamamlayarak Günlük yayın hayatına başlayan Medya gazete, süreç içerisinde “Resmi ilan hakkı”nı elde etmesiyle birlikte kendi tesislerine de kavuştu.

Anadolu’nun bir kentinde, Osmaniye’de kıt olanaklarla ve baskılarını başka tesislerde yaptırmak üzere günlük yayın hayatına başlama özverisi ile yazılı basında yerini almanın zor koşullarından geçerek bu günlere geldik.

Haberde ve köşe yazılarında şeffaf ve tarafsız olmayı tercih ederek, doğru bildiğimiz yolda; ülkemizin ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü, insanlar arasındaki barış ve huzur ortamının devamlılığı ilkesinden hareket ederek bu günlere geldik.

Medya gazetesinin kurucusu ve imtiyaz sahibi İlyas Sabancı, gazetenin bugünlere gelmesi noktasında vermiş olduğu mücadeleyi şu sözlerle dile  getirdi: “Pek çok insanın cesaret edemeyeceği bir düşünce ile kendi baskı tesislerimiz olmadan günlük bir gazete çıkarmak için yola çıktım.

Yılmadım ve pes etmeden kendi maddi olanaklarımı ve destek veren esnaflarımızı yarı yolda bırakmadan hedeflediğimiz noktaya kadar ulaştık.

Kolay olmadı bu günlere gelişimiz. Ancak bugünlere geldiğimizde vermiş olduğumuz mücadelenin ne kadar başarıya ulaştığını ve haklı gururu taşıdığımızı da buradan paylaşmak isterim.

Gazetemizin resmi internet haber sitesi:www.medyagazete.com yerelde başlattığı yayınlarını önce bölgeye, şu anda da ulusal alana taşıdı.

Gazetemizin internet haber sitesi bugün günlük 100 ile 150 bin ziyaretçi kitlesi ile Türkiye’nin 81 ilinden haberleri yayınlamaktadır.

BİK’in uygulamaya koyacağı 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren aranan koşulları yerine getiren, bölgedeki resmi internet haber siteleri arasında “Resmi ilan yayınlama hakkı” elde eden tek site durumundayız.

Bu amaçla 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren Medya gazetesi yazılı baskı yapmadan, sadece internet haber sitesi üzerinden yayınlarını sürdürecektir.

Bu arada yine yerel yayın yapmakta olan: www.haberosmaniye.com resmi internet sitemiz ise günlük 10 bin ziyaretçi sayısına ulaşmış bulunmaktadır.

Yoğun emek harcayarak bu haklı gururu siz okur ve sitemizin ziyaretçileri ile paylaşırken, teşekkür ediyor, yeni yaşımızın hayırlı olmasını diliyorum.

Bu arada 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerimizde hayatını kaybeden meslektaşlarımıza ve tüm kaybettiğimiz canlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Valisi Yılmaz, “İstiklal Marşı”nın kabul yıldönümünü kutladıÖnceki Haber

Osmaniye Valisi Yılmaz, “İstiklal Marşı...

Adalet Bakanı Bozdağ, Osmaniye’deki çalışmaları incelediSonraki Haber

Adalet Bakanı Bozdağ, Osmaniye’deki çalı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar