DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
BIST10643.
Nilgün Kabak

Nilgün Kabak

Mail: [email protected]

Toplum Olarak Çıldırdık.

Bazı gençlerimiz - sözüm meclisten dışarı - hava atmayı, gösteriş yapmayı çok sevdiğinden dolayı ; asker uğurlama olsun, kurban bayramı olsun ; ne bileyim düğün olsun, nişan olsun sürekli bu tip eylem peşindeler.

Ben de bir gün Kurban bayramında kurban kesilirken bu durumdan şikayetçi olduğumu yetkililere bildirmiştim ama ; ne yazık ki durum aynı şekilde devam ediyor. Onlara da hak veriyorum. Artık bu insanlarla uğraşmak gerçekten zor geliyor.

 Geçenlerde haberlerde izlemiştim. Kamyonun birisi, kamyon diyorum, normal otomobil yapsa ona da karşıyım ama; trafikte seyrederken bir sağa bir sola yalpalayarak drift yapmaya kalkıştı. Kendi hayatını hiçe saymak şöyle dursun, trafikteki diğer insanların hayatını hiç önemsemiyor. 

Öteki yandan eşler birbirleriyle kavga ediyorlar, cinayet işliyorlar arayı bulmak için müdahale etsen " Ne karışıyorsun . " diyorlar. Sonra sen suçlu oluyorsun. 

Ne ara böyle aklınızı kaybettiniz, soruyorum size ?! Yazık, yazık

Öte yandan bundan 6 -7 sene evvel, otogarda drift yapıldığına şahit olmuştum. Adam kendinden geçmiş dehşet bir şekilde arabayı drift yapıyordu ve çevre hiç umurunda değildi .

" At bizim, avrat bizim; silah bizim , şan bizim " sözündeki gibi , mertliğinizi vatanımızı korurken gösterin ! Böyle boş işlerle uğraşıp, canlar yakarak değil, ocakları yakarak değil.

Faydalı şeylerle uğraşalım vatanımıza milletimize toplumumuza bilhassa kendimize faydalı işlerle uğraşalım. 

Makale Yorumları

  • NİLGÜN12-02-2024 13:52

    Aynen öyle eski günlere çok özlem var

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar