DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Mustafa Bardak

Mustafa Bardak

Mail: [email protected]

Özel’in şapkaları!

Atatürk’ün kurduğu partinin en genç,  Genel Başkanlık görevine seçilen Özgür Özel,  sosyal ve toplumsal alanda halkla birlikte sorunları dile getirme sürecine başladı.

CHP Lideri Özgür Özel, Bayram öncesinde Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde düzenlenen “Buğday Mitingi”ne katılarak tarımsal alanda üreticilerin yaşadıklarını sorunları dile getirdi.

CHP Lideri Özel’in başındaki şapka dikkatimi çekti! Bu şapka, Osmaniye’deki mitingde Ökkeş Çenet’in hediye ettiği şapka değildi!

Osmaniye’de ömrünü Cumhuriyet Halk Partisi ve Atatürk ilkelerine adayan, aynı zamanda da bu konuda ödün vermeyen  Ökkeş Çenet’i meslek hayatım boyunca tanıyan biriyim!

Partisi içerisindeki haksızlıklar karşısında dik duruşu ve tepkileriyle bilinen biri olarak, Kılıçdaroğlu’nun geleceğinden “kuşku” duyarak Özgür Özel’i tercih edenlerden biri…

Özel’in adaylık sürecinde Osmaniye’ye geldiğinde kafasındaki şapkayı çıkarıp hediye eden Ökkeş Çenet, bu tavrı ile kentin tanıtılmasında bir ekol isim olmuştu.

Son yerel seçimler öncesinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da şapkasını hediye eden Ökkeş Çenet’i seçim otobüsünün üzerine davet eden ise Özgür Özel olmuştu.

CHP’nin Osmaniye mitinginde de bir ekol isim olan Çenet’in şapkası ulusal medyada gündem olmuştu.

Şapkada bir hüner olmalı ki,  Hayrabolu’daki çiftçiler de CHP Genel Başkanı Özel’e şapka hediye ederek başına yerleştirmişler!

Siyasette şapka denildiğinde rahmetli Bülent Ecevit aklınıza geliyor olmalı! Onun kasketi ile günümüzdeki şapka veya kasketlerin taşındığı kafaları da tartışabilenler olacaktır!

Bakanlık, ekmeklik buğday fiyatını 9 lira 250 kuruş olarak açıklarken 200 ile 220 gram ekmeğin 10 Tl’den satıldığı süreç yaşıyoruz.

Bu arada Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in girişimleri sonucu, bir süredir 10 Tl’den satılan ekmeğin fiyatı Bayram öncesinde 9 TL’den satılmaya başlandı.

Bu arada Toprakkale, Bahçe ilçeleri ile Düziçi’nin Yarbaşı beldelerindeki “Halk ekmek fabrikaları” vatandaşa ucuz ekmek satışlarını sürdürüyor.

İktidarın Bakanı tarafından açıklanan ekmeklik buğdayın kilosu; 9 lira 250 kuruş olursa, 220 gram olarak tüketime sunulan ekmeğimizi de düşündüğümüzde; bir kilo buğdaydan (ek maddelerini de ekleleyim) kaç ekmek çıkabilir!?

Bir kilo buğdaydan çıkabilecek ekmeğin, buğday fiyatına eşit gelmesi olayını vatandaş sorguluyor!

Bir emekli aldığı maaş kadar kiralık ev bulamıyorsa, bunun hesabını sorguluyor! Tüm bu sorgulamalar kim veya kimlerin Dikkatinde olacak merak ediyorum!...

CHP Lideri Türkiye’deki değişik bölgeleri dolaşmayı sürdürecek. Her bölge de başına bir şapka verilecek ve bu şapkaların memleket kokularını akşam  evine geldiğinde anladığında, sabaha biraz daha hırçın kalkabilecek!.

Bu olay veya vatandaşı düşünme olayı sadece Ana Muhalefet Partisi CHP’nin “Nikahına mı kıyıldı!?”

İktidardaki AKP, ittifaka destek veren diğer partiler ve muhalefette bulunan diğer partiler, gündemdeki ekonomik gelişmelerle ilgileriniz-ilgisizliklerinizi halkımız bilmek istiyor!...

Osmaniye’de Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in, bisikleti ile ekmek almaya gitmesi haber olup, sosyal medyada paylaşılarak tıklanmaya gidiyorsa, başkan Çenet bu işi biliyor olarak okumaktayım!

Osmaniye’mizin Belediye Başkanı Çenet’i ; İzliyorum, gözlemliyorum ve sonuçlarının 2 yıl sonrasını merak ediyorum!... Merakımı takip edip gördüğünüzde  konuşalım!...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar