DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
BIST10276.
Mustafa Bardak

Mustafa Bardak

Mail: [email protected]

Her Mart ayının 12’sinde

Bugünlere gelebilmenin haklı gururunu yaşarken, medya gazetesi’nin ilk yayına başladığı günleri anımsıyorum.

Bugün tarihler 12 Mart 2024’ü gösterirken, Medya gazetesi, ardından www.medyagazete.com internet gazeteciliğindeki 20. Yılımıza giriyoruz.

Bundan 20 yıl önce baskı tesisleri bile olmadan, başka matbaalarda baskısı yapılarak günlük olarak okur karşısına çıkan Medya gazetesi’nin çılgın patronu İlyas Sabancı’nın uğraşını anımsıyorum.

Süreç içerisinde yaşadığı zorluklar, Resmi ilan hakkını elde edebilmesine bir iki ay kala baskı yapan matbaa işletmecinin kıskançlıkları ve yaşanan olumsuzlukları anımsıyorum.

Gün oldu bunlar da aşıldı, günlük olarak yayınlanan gazetemiz, Resmi ilan hakkını da elde etmeyi başardı.

Günler ve aylar geçti. Medya gazete basılı yayınla birlikte internet gazeteciliğine geçerken, günlük takipçi sayılarını ulusal yayın yapan gazetelerin sayısına ulaştırmayı başardı.

Günlük 15 ile 20 bin izleyici kitlesine ulaşan www.medyagazete.com başarısına bir yenisini daha ekleyerek internet gazeteciliğinde www.haberosmaniye.com sitesini de yayına başlattı.

Bugünlere gelindiğinde yazılı baskıyı bırakarak internet gazeteciliği yayınlarında istenilen noktaya gelerek komşu iller arasında bu yasal hakkı elde eden ve belli izlenme sayısına ulaşan ilk gazete sitesi olma özelliğini elde etti.

Dünyanın dört bir yanında ulusal anlamda yayın yapan, Türkiye’nin 81 ilindeki haberleri saniyesinde yayınlayan gazete sitemizin emekçileri bu haklı gururu yaşamanın mutluluğu içerisindeler.

Bugünlere, yani 20 yıla kolay gelinmedi, kolay olmayanı seçen ekibimizle, tüm takipçilerimize ve takipçilerimize teşekkür ediyoruz.

Hep birlikte nice 20 yıllara….
 

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar