DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
BIST10643.
Nilgün Kabak

Nilgün Kabak

Mail: [email protected]

Helal Olsun Sana Tarkan !!!

9 Eylül'de İzmir'in kurtuluşu münasebetiyle yapılan Tarkan konseri, tarihe damgasını vurdu.

Her sene coşkuyla kutlanan İzmir'in kurtuluş günü, bu sene çok büyük ilgi gördü. Sokaklar, stadyumlar, her yer doldu taştı. 

İşte bizim özlenen sevincimiz geri geldi. Düşünsenize; ecdatlarımız bu vatanı, bu memleketi kurtarmak için ; canla başla çalışıp, çok kanlar dökerek; bize bu vatanı emanet ettiler. 

Bunun gururuyla biz de coşkuyla her yıl, bugünü kutluyoruz. Keşke her zaman böyle coşkulu olsak, keşke her zaman birbirimize kenetlensek, keşke her zaman birbirimize kavgayla değil de sevgi ile saygıyla selamlasak.

Tarkan'ın konserine gelince dünyada en çok ilgi gören konserler arasında 5. sırada yer almıştır. Herkes bu konsere kitlenmiş durumda.

Hani " meyve veren ağaç taşlanır " derler ya. Adam için çok şey söylediler, çok yazdılar ,çizdiler. Ama o hiçbir zaman çizgisinden ödün vermedi ve bize en büyük gururu, İzmir'in kurtuluş günü yaşattí

Bu gururu mutluluğu bize yaşattığı için; onu takdir ediyoruz ve onunla gurur duyuyoruz.

Memleketimizin her karış toprağı bizim için bir nimettir. Çünkü bunlar ecdadlarımızdan bize emanettir. Ama biz bu emaneti ne yazık ki sahip çıkmayı beceremiyoruz.

Kirlettikçe kirletiyoruz. Memleketimize sahip çıkalım değerini bilelim. Birbirimizi sevip sayalım. Saygılar selamlar 

Makale Yorumları

  • NİLGÜN12-02-2024 12:37

    Siz cümle düşüklüğü aramak yerine duygularımıza tercüman oldunuz diye yazsanız daha bir saygılı olur. Eleştirin ama olumsuz eleştiri yanında olumlu da eleştirin

  • Berivan16-09-2022 03:12

    1-Birinden bahsederken adam diye bahsedilmez ismi var adı Tarkan 2- ecdad değil ecdat 3- emaneti yazmışsın emanete olacak çok cümle düşüklüğü var

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar