DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
BIST10276.
Mustafa Bardak

Mustafa Bardak

Mail: [email protected]

Hayaller ve Gerçekler…

Hayalsiz insan olmadığını düşünerek, kişilerin kurduğu hayallerle oynanması olayını kabullenemiyorum!

Seçim sürecini yaşayan insanların, yaşamını ilgilendiren  olaylarla ilgili; siyasi parti ve adayların konuşmalarını dinlerken, kendimi tiyatro salonunda gibi hissediyorum.

Türkiye’nin araç plakalarında 80.’nci ili Osmaniye merkezli olarak; dünyanın penceresinden haberlerimizi veriyoruz.

Yazıyoruz ama kimlerin yaşanan olaylarla ilgili, ne kadar duyarlı olup olamadıklarını da  izlemekte yetiniyoruz.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Osmaniye kent merkezinden, Belediye Başkanlığı için 12 adayın seçmen karşısına çıktığı bilgisini taşıyorum.

Bu sayıda Başkan adayının ortaya çıkmasının altında nelerin olduğunu, 15 yıldır yerel iktidarda bulunan siyasi partinin yöneticileri ile birlikte; aynı zamanda merkezi yönetiminin destekçisi siyasi partili Belediye Başkanı’nın “yönetimindeki başarısızlık” olarak yorumlanabilir mi!?

Bu olayla ilgili yorumları okurlarıma bırakıyorum. Osmaniye’de son bir haftadır “Cep telefonları ile İnternet bağlantısında” sorunlar yaşanıyor.

Telefon görüşmeleri yapılması  sırasında şebeke sorunu yaşandığı gibi, internet hizmetlerinde de aynı sıkıntılar yaşanıyor.

Osmaniye’nin 80 plakalı İL olduğunu yazmıştım. Bu ilin Valisi ve Belediye Başkanı ile birlikte, Kamu hizmetlerinden görevli-sorumlu Vali Yardımcıları’nın da olduğunu düşünüyorum….

Cep telefonları ve internet hizmetlerinde sıkıntı yaşayan Osmaniyeli’ler, derdini “kime anlatacak!?”

Bu hizmetleri vermekte olan firmalar, bir yıllık sözleşmenin ardından; 85 Tl’lik faturanın 270 Tl.’ye çıkarıyorlar. İnternet hizmetlerinde de 177 Tl’lik fatura ikinci dönemde 300 Tl’ye yükseltiliyor.

Vatandaşlar, yıllardır kullandıkları firmanın faturalara yüzde 200 dolayında zam yapması karşısında, başka firmalara geçiş yapmaya çalışıyor.

Aboneye bilgilendirme bile yapılmadan firmaların fatura artırımları karşısında, ülkeyi yöneticilerin bu yaşananlardan haberlerinin olup olmadığı merak ediliyor!

Cep telefon faturalarının 3 ay da bir yenileceği olayı ile karşı karşıyayız.

Her üç ayda bir cep telefon ücretlerine yapılacak olan zamların altında yatan gelişmelerle ilgili ülkeyi yönetenlerin bir çözüm bulması noktasında hayal kırıklığı yaşıyoruz.

Osmaniye merkez’de son bir haftadır internet ve cep telefonu görüşmelerinde sıkıntılar yaşanıyor. 

Vatandaşlar Merkezi yönetimin özelleştirdiği veya özel firmalara geçtiği “kıyaklar”nedeniyle, “Perişan”olan vatandaş seçmenden nasıl destek isteyeceğini merak ediyorum!

“Oy yoksa, hizmet te yok!”diyen Devletimizin Başkanı’na sormak istemem gerekirse; “15 yıldır  Osmaniye seçmeni, Merkezi iktidarın desteklediği Adayı Başkanlık koltuğunda oturttu.

6 Şubat 2023 depremlerinde, Osmaniye’ye gelmesi gereken hizmetlerde kısıtlamalar oldu mu!? 

Türkiye’de 22 yıldır, Osmaniye’de ise 40 yıldır Sosyal Demokratların yönetiminde olmadığını düşünerek, hizmetleri konuşmaya sizleri davet ediyorum.
 

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar