© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Zafer Partisinden Güvenlik Güçlerine Destek Yürüyüşü

Zafer Partisi Osmaniye İl Başkanı Arınç Ulaştır, son zamanlarda meydana gelen asayiş olaylarında güvenlik güçlerine karşı yapılan saldırılara yönelik sert bir kınama açıklamasında bulundu.

Zafer Partisi Osmaniye İl Başkanı Arınç Ulaştır, son zamanlarda meydana gelen asayiş olaylarında güvenlik güçlerine karşı yapılan saldırılara yönelik sert bir kınama açıklamasında bulundu.

Ulaştır, geçtiğimiz günlerde Kadirli ilçesinde düzenledikleri "Bayrağını Al da Gel" yürüyüşü kapsamında, artan şiddet olaylarına karşı güvenlik güçlerine destek mesajı verdi.

Yürüyüşe, Zafer Partisi Osmaniye İl Başkanı Arınç Ulaştır, Kadirli İlçe Başkanı Tayfur Çağlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Başkan Ulaştır yaptığı açıklamada, "Maalesef son zamanlarda polislerimize yönelik şiddet olaylarının artışı hepimizin yüreğini derinden yaralamaktadır.

Polislerimiz, milletimizin güvenliği ve refahı için gece gündüz demeden, fedakârca çalışmakta ve türlü zorluklarla mücadele etmektedir.

Bizlere düşen en büyük sorumluluk, bu kutsal görevi yerine getirirken her zaman onların yanında olmak ve destek vermektir" ifadelerini kullandı.

Ulaştır, Kadirli'de düzenlenen yürüyüşün sadece güvenlik güçlerine destek amacı taşımadığını, aynı zamanda artan kadın cinayetleri ve çocuk istismarı vakalarına dikkat çekmek için de gerçekleştirildiğini belirtti.

"Toplumun vicdanını derinden yaralayan bu konular karşısında sessiz kalamayız. Yürüyüşümüzü, kadınlarımızın ve çocuklarımızın sessiz çığlığına armağan ediyoruz" dedi.

Açıklamasında, polislerin toplumun güvenliği ve huzurunun teminatı olduğunu vurgulayan Ulaştır, "Bugün burada attığımız her adım, polislerimize olan güvenimizi, onlara duyduğumuz minneti ve asla yalnız olmadıklarını bir kez daha hatırlatacaktır.

Polislerimize yapılan her saldırı, aslında ülkemizin huzuruna, barışına ve güvenliğine yapılan bir saldırıdır. Bu saldırılara asla sessiz kalmayacağız" diye konuştu.

Ulaştır, hayatını kaybeden tüm güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet dilerken, görev başındaki polislere de kolaylıklar ve güç temennisinde bulundu.

“Hep birlikte, güvenli bir Türkiye için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz” diyerek, destek veren tüm vatandaşlara ve yürüyüşü organize eden Zafer Partisi Kadirli İlçe Başkanı Tayfur Çağlar’a ve yönetimine teşekkür etti.

Yürüyüşe katılan vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları da polisler için destek mesajlarını ileterek, "Adaletin, güvenliğin ve barışın teminatı olan güvenlik güçlerimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER