© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

“Yenilgiden Ders Çıkaracağız”

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Osmaniyespor FK, dün kendi sahasında karşılaştığı Ayvalıkgücü Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Osmaniyespor FK, dün kendi sahasında karşılaştığı Ayvalıkgücü Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.

Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, erken gelen talihsiz bir golün takımın konsantrasyonunu bozduğunu belirtti.

Ferhatoğlu, son üç maçı galibiyetle tamamlayarak Ayvalıkgücü karşısına çıktıklarını ancak maçın başında yedikleri golle oyun disiplininden koptuklarını ifade etti.

“İlk yarının başında yediğimiz gol konsantrasyonumuzu bozdu.

Oyuna tekrar ağırlığımızı koymaya başladığımız anlarda ise ikinci golü yedik ve devreye 2-0 geride girdik,” diyen Ferhatoğlu, ikinci yarıda girdikleri çok sayıda gol fırsatını değerlendiremediklerini dile getirdi.

Özellikle ikinci yarıda erken gol bulamadıkları için maça tutunamadıklarını vurgulayan Ferhatoğlu, “İki penaltı pozisyonumuzun verilmemesi ve rakibin sık sık yere yatarak oyunu soğutmaya çalışması bizi olumsuz etkiledi.

Maalesef evimizde beklenmedik bir yenilgi aldık,” dedi.

Takımın bu mağlubiyetten gerekli dersleri çıkaracağını belirten Ferhatoğlu, kaybettikleri puanları telafi etmek için daha çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER