© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Yaylada mahsur kalanlar kurtarıldı

Yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan yaylada mahsur kalan 3 kişi belediye ve jandarma ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan yaylada mahsur kalan 3 kişi belediye ve jandarma ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

Osmaniye’nin Mitisin Yaylası'nda kar yağışı nedeniyle, besicilik yapan karı koca ve bir bekçinin mahsur kaldığı yönünde ihbar üzerine bölgeye Osmaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gönderildi.

İş makineleri ile kar nedeniyle kapalı olan yollar açıldı.

Jandarma ve güvenlik korucularının da destek verdiği çalışmada yayladaki 3 kişiye ulaşıldı. Yürümekte zorluk çeken bir kişi, güvenlik korucusunun omzunda araca kadar taşındı.

Kurtarılarak kent merkezine götürülen vatandaşlar, kurtarma çalışmasına katılan ekiplere teşekkür ettiler.

Olayla ilgili olarak Osmaniye Belediyesinden yapılan açıklamada;

“Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ve Zorkun Yaylası Güvenlik Korucularımızın ortak çalışması ile Mitisin Dervişpınarı yaylamızda yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlarımız titizlikle sürdürülen gayretlerimiz neticesinde kurtarıldı.

Hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletirken hayatımızın her anında yanımızda olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kıymetli mensuplarına teşekkür ediyoruz.”denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER