© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Yayalar kaldırımda rahat yürüyemiyor

Osmaniye kent merkezindeki caddelerdeki kaldırımlarda vatandaşlar sağlıklı şekilde yürüyememekten şikayetçi oluyorlar.

Osmaniye kent merkezindeki caddelerdeki kaldırımlarda vatandaşlar sağlıklı şekilde yürüyememekten şikayetçi oluyorlar.

Ramazan bayramının yaklaşması ile kalabalıklaşan cadde ve sokaklardaki kaldırımlarda vatandaş sağlıklı şekilde yürüyemez hale geldi.

Deprem sonrası hasarlı binaların tehlikeleri bir yana, kaldırımların üzerine esnaf tarafından konulan tezgahlara, bir de motosikletler eklenince yayalar nereden yürüyeceğini şaşırıyor.

Kent merkezindeki kaldırımlarda seyreden bisiklet, elektrikli bisiklet ve motosikletlerin tehlikelerinden dert yanan vatandaşlar, yetkililerin bu konuda gerekli çalışmaları yapmalarını bekliyor.

PASPASLAR BANKLARA SERİLİYOR

Osmaniye’de trafiğe kapanan sokak üzerinde vatandaşların oturup dinlenmeleri için ayrılan banklara esnafın paspas sermesi de tepkilere neden oluyor.

İşyerindeki kirlenmiş paspası yıkadıktan sonra kuruması için sokakta vatandaşların oturduğu banklara seren esnafla ilgi de Belediye Zabıta ekiplerinin müdahale etmesi isteniyor.

Vatandaşların bankta oturduğu sırada, esnafın işyerinden getirdiği paspası sermesi olayı ile ilgili şikayetlere duyarlılık gösterilmesi isteniyor. (Haber: Mustafa Bardak)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER