© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Vali Yılmaz’dan Lise ve Anaokuluna Ziyaret

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Devlet Bahçeli Fen Lisesi ve Samiye Bahçeli Anaokulu’nu ziyaret etti.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Devlet Bahçeli Fen Lisesi ve Samiye Bahçeli Anaokulu’nu ziyaret etti.

Vali Yılmaz’ın Devlet Bahçeli Fen Lisesine yaptığı ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Okul Müdürü Erdal Okudan, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

Vali Yılmaz, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, “İnanıyorum ki okulumuz Türkiye’de marka bir okul olacak.

Sizlere güveniyoruz ve her zaman yanınızdayız,” ifadelerini kullandı. Öğrencilere başarılar dileyen Vali Yılmaz, diğer sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerin hatırını sordu ve bir süre daha sohbet etti.

Vali Yılmaz, okul ziyaretlerinin ardından öğretmenlerle de bir araya geldi. Öğretmenlerle yapılan görüşme sonrasında, öğrencilerle günün anısına fotoğraf çektirdi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Devlet Bahçeli Fen Lisesi ziyaretinin ardından, Samiye Bahçeli Anaokulu’na da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak da hazır bulundu. Vali Yılmaz, okul bahçesindeki velilerle kısa bir süre sohbet ettikten sonra, Okul Müdürü Zuhal Kıyançiçek'ten okul hakkında bilgi aldı.

Sınıfları ziyaret ederek çocuklarla sohbet eden Vali Yılmaz, okulun öğrencilerin en iyi eğitimi alabilmesi için titizlikle inşa edildiğini belirterek, “Bu yıl eğitim-öğretime başlayan Samiye Bahçeli Anaokulu'muzda minik yavrularımız mutluluk, huzur ve güven içindeler.

Okulumuzun çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER