© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Vali Yılmaz’dan İmam Hatip Lisesine Ziyaret

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Şehit Hayrettin Mennan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Şehit Hayrettin Mennan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

Ziyarete İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve Okul Müdürü Hatice Loğoğlu da eşlik etti.

Vali Yılmaz, okulun bahçesindeki öğrencilerle buluşarak bir süre sohbet etti. Daha sonra, Vali Yılmaz okulun sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerle dersleri hakkında konuştu.

Öğrencilere okulu, öğretmenleri ve dersleri sevmeleri gerektiğini vurgulayan Vali Yılmaz, "Okulu seviyorsanız, dersleri seviyorsanız, öğretmenlerinizi seviyorsanız her şey çok güzel gider.

Ben sizleri çok mutlu gördüm. Okulunuzu sevin, öğretmenlerinizi sevin, derslerinizi sevin, hep başarılı olun." şeklinde konuştu.

Başka bir sınıfı ziyaret ederken öğrencilere hedeflerini sorduğunda, Vali Yılmaz şunları dile getirdi: "Bu dönemleriniz aslında sizin açınızdan en kıymetli dönemleriniz, geleceğinize en güzel yatırımı bu dönemde yaparsınız.

Lise döneminde yapacağınız çalışma, sizin iyi bir üniversiteye gitmenize vesile olur, iyi bir üniversiteyi bitirmeniz de hayatınızda hep başarılı olmanıza vesile olabilir.

Bu dönemi başarılı geçirirseniz, hayatınız boyunca başarılı ve mutlu bir şekilde hedeflerinize ulaşırsınız." Vali Yılmaz, öğrencilere başarılar dileyerek sınıftan ayrıldı.

Vali Yılmaz ayrıca öğrencilerin resimlerinden oluşan sergiyi de gezdi ve öğrencileri tebrik etti. Ziyaretin son bölümünde ise öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenlerle sohbet ederek tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER