© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Vali Yılmaz, Vatandaşları Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, esnafları ziyaret ederek, işyerlerinde ve çay ocaklarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, esnafları ziyaret ederek, işyerlerinde ve çay ocaklarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, Afet ve Acil Durum İl Müdür Vekili Ekrem Küpelioğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili ve Bilgi İşlem Şube Müdürü Muhammed Yunus Taş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Nahsen Şahin de Vali'ye eşlik etti.

Vali Yılmaz, esnafları ziyaret ederken çay içip sohbet etti ve vatandaşların hatırlarını sordu. Vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Yılmaz, her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirtti.

Yapılan açıklamada, "Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın hatırlarını soruyoruz; bize iletmek istedikleri bir sorun ya da talepleri varsa dinliyor, yardımcı olabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız." dedi. Vali Yılmaz, esnaflara hayırlı ve bereketli işler diledi. Vali Yılmaz'ın ziyaretinden memnuniyet duyan esnaf ve vatandaşlar, teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER