© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Vali Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.  

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.  

Vali Yılmaz, mesajında, “Cennet ülkemiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin huzur ve güvenliğini sağlayan, havada, karada, denizde kısacası her yerde milletine gözü gibi bakarak, Şanlı Bayrağı’nı tüm ocaklarda ilelebet dalgalandırma ülküsüyle çalışan, mesai mefhumu gözetmeksizin birçok hayati görevi üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 177. Kuruluş Yıl Dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Emniyet Teşkilatının gelişen teknolojilere hızla uyum sağlayarak, “HAYDİ”, KAAN”, “UYUMA” ve “KADES” gibi dijital projelerin başarılı kullanım örneklerini hayata geçirdiğini belirten Vali Yılmaz, şunları kaydetti: “Öncelik Yayaların diyerek trafikte toplumsal bilinci yerleştirmiştir.

Kısacası; küresel terör, düzensiz göç, uluslararası uyuşturucu ticareti gibi sınır aşan suçlarla verdiği mücadelede adından gururla söz ettirmektedir.

Emniyet Teşkilatımızın Kıymetli Mensupları; şanlı üniformalarınızın üstündeki o yıldız, bugün yeni yaşını kutluyor. 

177 yıldır ışıldayan bu yıldızda, verdiğimiz her şehidimizin,  teşkilata emeği geçen her arkadaşımızın canı, kanı, emeği ve alın teri vardır.

Allah hepsinden razı olsun. Yıldızımız hiç sönmesin diyor, Polis Haftası’nı kutluyor ve tüm emniyet mensuplarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER