© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Vali Yılmaz, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Küllü Köyü sakinleri ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında Vali Yılmaz’a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun da eşlik etti.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Küllü Köyü sakinleri ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Vali Yılmaz’a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun da eşlik etti.

Köy Muhtarı Nevzat Ateş ve köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz, köylülerle sohbet ederek taleplerini dinledi.

Vali Yılmaz, köy sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, iletilen sorunların ve taleplerin değerlendirileceğini ve imkanlar dahilinde çözüm için gayret göstereceklerini belirtti.

Vali Yılmaz, ziyaretin ardından yaptığı konuşmada, “Amanoslarda muhteşem doğası olan Küllü Köyümüzde güzel yürekli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Sohbet ettik, taleplerini dinledik.

Her zaman yanlarındayız,” dedi. Köy sakinleri ise Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a köylerini ziyaret ederek taleplerini dinlediği için teşekkür etti.

Vali Yılmaz, programın devamında yapımı süren Köy Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Programının son bölümünde ise Küllü Köyü Taşlı Ufacık Yaylası'nda vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 1995 yılında Hatay’ın Dörtyol İlçesi Kuzuculu Mahallesi Ahmetçiğin Düzü Mezrasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen sivil terör şehidi Osman Kaya’nın ailesini, Küllü Köyü’ndeki evinde ziyaret etti.

Ziyarette yine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun da yer aldı.

Şehit Osman Kaya’nın ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, “Kahraman Şehidimizin Eşi, yaklaşık iki yıl önce evinin yapılmasını istemişti.

Hamdolsun biz de bir yıl içinde yapıp teslim ettik,” dedi. Vali Yılmaz, şehit Osman Kaya’ya Allah’tan rahmet dileyerek, “Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında çocuklara da hediyeler veren Vali Yılmaz’a, şehit ailesi nazik ziyareti için teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER