© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Vali Yılmaz, Karaçay deresinde incelemelerde bulundu

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Karaçay Deresinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Karaçay Deresinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Yılmaz’ın incelemelerinde; Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı, DSİ 64. Şube Müdürü Mehtap Eker de yer aldı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Yılmaz, daha sonra Karaçay Kafede gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında  Harita Mühendisi Semih Demirbaş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Proje kapsamında 1 büyük teras ve 5 seyir terası ile müzikli ve ışıklı bir fıskiye sisteminin alt yapısının tamamlandığını ifade eden Demirbaş, DSİ tarafından yapılacak olan su geçirimsizlik tabakası tamamlandıktan sonra fıskiye sistemi ile terasların tamamlanacağı ve lastik bendin montajı ve testleri yapılıp, suyun tutulacağını belirtti.

Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada Karaçay'ın öncelikli projelerden biri olduğunu ve projeyi çok önemsediklerini ifade ederek, "Karaçay'da çalışmalar gayretle devam ediyor.

Karaçay bizim için öncelikli projelerden biri, tamamlandığında burada su sporları da yapılabilecek. İnanıyorum ki bu proje tamamlandığında Osmaniye'mize değer katacak."diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER