© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Vali Yılmaz "Barınağı olmayan belediyeler acilen hayvan barınağı yapmalı"

Osmaniye’de Otel Denetimleri ve Hayvan Barınakları Masaya Yatırıldı

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, otellerde yapılması gereken denetimler ve hayvan barınakları konuları ele alındı. Vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ve ilgili kurum amirlerinin katıldığı toplantıda, özellikle otellerde yangın güvenliği başta olmak üzere çeşitli denetimlerin artırılması gerektiği vurgulandı.

Toplantıda konuşan Vali Yılmaz, denetimlerin titizlikle yapılması gerektiğini belirterek, “Bu konu önemli, bunun üzerinde ısrarla duralım ve herkes kendi sorumluluk alanı ile ilgili çalışmasını yapsın” dedi.

Hayvan Barınakları İçin Hızlı Çözüm Çağrısı

Toplantının ikinci bölümünde hayvan barınakları konusu gündeme geldi.

Vali Yılmaz, şu anda barınağı bulunmayan belediyelerin geçici barınaklar oluşturmasını ve kalıcı barınak çalışmalarına bir an önce başlamalarını gerektiğini ifade etti.

Osmaniye genelinde hayvanların daha iyi koşullarda barınabilmesi için gerekli adımların hızla atılması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER