© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Vali Yılmaz: "Bağımlılıkla Mücadelede İşbirliği En Önemli Gücümüz"

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Başkurt, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Murat Baytaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Müftüsü Ali Çakmak ile kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Kurumlar Arası Sunumlar Yapıldı

Toplantı kapsamında Ceza İnfaz Kurumları adına Psikolog Fatmanur Yiğit ve Osmaniye Belediyesi adına Mimar Yunus Emre Dağ, kurumlarının bağımlılıkla mücadele çalışmaları hakkında sunum yaptılar.

Sunumlarda, bağımlılıkla mücadelede alınan önlemler ve yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.

​​​​​​​

Vali Yılmaz: "İşbirliğiyle En İyi Sonuçları Alacağız"

Toplantının sonunda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bağımlılıkla mücadelenin başarılı bir şekilde yürütülebilmesi için kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Vali Yılmaz, "Osmaniye’mizde bu mücadeleyi en iyi şekilde sonuçlandırmak için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz.

Sunum yapan kurumlarımıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu çalışmaları en etkili sonuçlar alacak şekilde sürdürelim," dedi.

"Mücadelemiz Kararlılıkla Devam Edecek"

Bağımlılıkla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirten Vali Yılmaz, "Mücadelemizi daha etkili ve sonuç alıcı yapmamız için gelişmelere göre hangi önlemleri almamız ya da nasıl bir çalışma ortaya koymamız gerektiği konusunda düşünmemiz gerekiyor çünkü bu sorun hepimizi ilgilendiriyor," şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER