© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Vali Yılmaz, 17 İlden Gençlerle Bir Araya Geldi

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Aslantaş Doğa ve Gençlik Kampında düzenlenen Ulusal Kampta, Türkiye'nin 17 farklı ilinden gelen gençlerle bir araya geldi.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Aslantaş Doğa ve Gençlik Kampında düzenlenen Ulusal Kampta, Türkiye'nin 17 farklı ilinden gelen gençlerle bir araya geldi.

Vali Yılmaz, Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi tarafından karşılandıktan sonra gençlerle yemek programına katıldı.

Programda gençlere hitap eden Vali Yılmaz, “Hepiniz hoş geldiniz. Sizleri ilimizde görmekten mutluyuz,” dedi. Yemek programının ardından kampta gençler tarafından hazırlanan çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Etkinlikler öncesinde konuşan Vali Yılmaz, gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Türkiye'mizin 17 ilinden Osmaniye'ye gelen siz gençlerimizin burada kuracağınız dostlukların ömür boyu sürmesini, kampımızda her anınızın en güzel şekilde geçmesini arzuluyoruz," ifadelerini kullandı.

Vali Yılmaz, gençlere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Yürekten inanarak söylüyorum ki sizler geleceğimizsiniz ve geleceğin Türkiye’sini inşa edecek, güçlü yapacak sizlersiniz. Sevgili gençler, dünyada yaşananları görüyoruz.

Bugün katil, soykırımcı İsrail’in nasıl bebekleri, insanları katlettiğini görüyoruz. İnsanlığın öldüğünü görüyoruz. Medeni dediğimiz sözde batı adeta teşvik ediyor, sessiz kalıyor, bu soykırıma göz yumuyor.

Türk Milleti, Türk gençliği, Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü ve dünyayı etkileyecek, dünya adaletini sağlayacak güce ulaştığında inanın ki dünyada refah olur, huzur olur, barış olur. Bizim dünyaya hükmettiğimiz zamanlarda dünyada her zaman huzur olmuş, kimsenin hayatına dokunulmamış, kimseye soykırım uygulanmamıştır.

Çok çalışacağız, Şanlı Bayrağımızı daha da göklerde dalgalandıracağız. Türkiye Cumhuriyeti Devletini daha da güçlü kılmak, yüce Türk Milletini yüceltmek, milli manevi değerlerimize, kutsal yüce dinimize sahip çıkmak, onu yaşamak, geleceğimizi daha huzurlu, daha güvenli ve daha mutlu yapacaktır.

Bu başarılar siz gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Buna hiç şüphem yoktur. Güvenimiz de geleceğimiz de her şeyimiz sizlersiniz.

Ben sizlerle bir araya gelmekten son derece mutlu oldum. Allah yolunuzu, bahtınızı her daim açık etsin. Hayallerinize ve hedeflerinize inşallah ulaşın.

Osmaniye’mizi, Aslantaş Doğa ve Gençlik Kampımızı hep güzel hatırlamanız dileğiyle hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum."

Vali Yılmaz’ın konuşmasının ardından gençler tarafından hazırlanan şiir dinletisi, koro dinletisi, tiyatro ve halk oyunları gösterileri sergilendi.

Kamp boyunca gençler, lider oyunları oynayarak keyifli vakit geçirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER