© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Ünlü İsimlerden Döğüşçü İçin Taziye

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü’nün ani vefatı sonrasında iş ve siyaset dünyasından pek çok isim başsağlığı mesajı yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü’nün ani vefatı sonrasında iş ve siyaset dünyasından pek çok isim başsağlığı mesajı yayımladı.

Dün katıldığı şehit cenazesinde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ve sabah saatlerinde vefat eden Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü için iş ve siyaset dünyasından pek çok isim başsağlığı mesajı yayımlayarak taziye dileklerini iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Osmaniye İl Başkanımız, yol arkadaşımız Mehmet Orhun Döğüşçü’yü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim.

Mehmet Orhun Döğüşçü’ye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevdiklerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun!" şeklinde sosyal medya mesajı yayımladı. 

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, “CHP İl Başkanı Sayın Mehmet Orhun Döğüşcü'nün vefatından derin üzüntü duydum.

Çalıştığımız süre içinde hep pozitif ve güzel bir çalışma dönemimiz oldu. Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye Milletvekili Asu Kaya ise “Cumhuriyet Halk Partimizin Yılmaz Neferi İl Başkanımız Mehmet Orhun Döğüşçü’yü kaybettik. Allah rahmet etsin. Mekanı Cennet Olsun” açıklamasını yaptı.

 AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, “Osmaniye güzel bir evladını kaybetti. Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkanı, ALA 91 mezunu kardeşim Mehmet Orhun Döğüşcü’yü geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik.

Ünvanlardan bağımsız olarak son derece zarif, demokrasi kültürünü hazmetmiş bir “rakibi” kaybetmiş olmaktan da ayrıca çok üzgünüm. Mehmet Orhun Döğüşcü’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve CHP camiasına başsağlığı diliyorum” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “CHP Osmaniye İl Başkanımız Mehmet Orhun Döğüşçü'yü  kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyim.

Başkanımıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullanırken CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, Başkan Döğüşçü için mesaj yayımladı.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy’da Merhum Döğüşçü’nün “baba dostu” olduğunu belirterek vefattan duyduğu üzüntüyü belirtti.

Cumhur İttifakı Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet ve Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı A. Atakan Ertuğ ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayımladı.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER