© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Toprakkale'de Fırtınadan Zarar Gören Ağaçlar Budandı

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli fırtınanın etkilerini ortadan kaldırmak için belediye ekipleri yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli fırtınanın etkilerini ortadan kaldırmak için belediye ekipleri yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Fırtınadan zarar gören ve çevreye tehlike oluşturan ağaçlar, belediye ekipleri tarafından budanıyor.

Toprakkale Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli fırtınada hasar gören ve tehlike arz eden ağaç dallarına yönelik olarak budama çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerine yer verildi.

Güvenlik Önlemleri ve Temizlik Çalışmaları

Budama çalışmaları ile birlikte, fırtınanın etkisiyle oluşan diğer hasarlar da giderilmeye çalışılıyor.

Ekipler, sokaklarda ve parklarda temizlik çalışmaları yaparak, ilçe genelinde güvenli ve temiz bir çevre sağlamak için çaba gösteriyor.

Vatandaşlara Teşekkür ve Uyarılar

Belediye yetkilileri, çalışmalar sırasında gösterilen sabır ve anlayış için vatandaşlara teşekkür ederken, budama ve temizlik çalışmalarının devam ettiği bölgelerde dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER