© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Sıcak Gündem Yerel Seçimin Nabzını Tutmaya Devam Ediyor

Osmaniye'de gazetecilerin kentteki siyasi gündemi konuştukları "Sıcak Gündem" programı, üçüncü bölümüyle izleyicilerle buluştu.

Osmaniye'de gazetecilerin kentteki siyasi gündemi konuştukları "Sıcak Gündem" programı, üçüncü bölümüyle izleyicilerle buluştu.

Radyo 80, Gündem 80, Kınık Gazetesi ve Sabır Gazetesi facebook hesapları üzerinden Perşembe günleri saat 19:00'da canlı yayınlanan programda, Ümit Kahraman, Bekir Burak Canbolat ve Murat Deniz Demirci Osmaniye'de son yaşanan siyasi gelişmeleri ele aldı.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesinde Osmaniye'de son bir haftada yaşanan istifalar, programın en dikkat çeken konularından biri oldu.

Bekir Burak Canbolat ve Murat Deniz Demirci, İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı iken partisinden istifa eden Haydar Aktürk ve Aday Adaylığından istifa eden Serkan Karayiğit ile yaptıkları görüşmelerin detaylarını izleyicilere aktardı.

Program, Osmaniye Halkı ve siyasetle ilgilenen kesim tarafından büyük ilgiyle takip edildi. Programı ayrıca Osmaniye siyasetinden de bazı isimlerin takip ettiği görüldü.

Programı izleyen vatandaşlar, yorum ve önerileriyle programa dahil olarak görüş ve temennilerini siyasilere iletme şansı buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER