© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Sevgi’yi yaşatmak için kadınlar kermes açtı

Osmaniye’deki kadınlar SMA hastası Sevgi Hopurcuoğlu’nun tedavisine katkıda bulunmak amacı ile kermes açtılar.

Osmaniye’deki kadınlar SMA hastası Sevgi Hopurcuoğlu’nun tedavisine katkıda bulunmak amacı ile kermes açtılar.

Osmaniye merkez Rahime Hatun Meydanı’nda  buluşan,  Türk Anneler Derneği Başkanı Birgül Özdemir, 29 Ekim Kadınlar derneği Başkanı Fatma Keskinbaş ve Sivil gönüllülük pratformu sözcüsü  Ayşe Kılıç, katılımcı kadınlarla bir araya gelerek kermes açtılar.

Kadirli ilçesinde yaşamakta olan 18 aylık SMA hastası Sevgi  Hopurcuoğlu’nun yurt dışında tedavi olabilmesi için iki gün süren kermeste kadın kuruluşları ile üyeleri; el emeği göz nuru ürünleri ile gıda ürünlerini ziyaretçilere sattılar.

Kermesi ziyaret edenlere Sevgi bebeğin dilinden yardım için duygularının dile getirildiği broşürler de dağıtıldı.

Kermesten elde edilecek olan gelirin SMA hastası Sevgi’nin hesabına yatırılacağı belirtilirken, destek için banka IBAN numarası da açıklandı.

Türkiye’den SMA hastası  Sevgi Homurcuoğlu’na katkıda bulunmak isyenler için TL olarak Akbank IBAN: TR 52 0004 6003 1088 8000 1345 39 Sema Hopurcuoğlu hesabına gönderilmesi gerektiği vurgulanıyor.

Sevgi bebeğin  samimi şekilde kaleme aldığı duygularında; “Yaşamak için size ihtiyacım var! Sağlığıma kavuşmamı sağlayan, yürüyebilmemi, Gülüp oynamamı sağlayan umudum olmak ister misiniz?” sözlerine duyarlılık gösterenler desteğe davet edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER