© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Rektör Uzun’dan Bahçeli’ye Ziyaret

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, üniversitenin güncel projeleri ve başarıları hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Yükseköğretim Kurulu koordinasyonunda yürütülen "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi" kapsamında üniversitenin "Yenilenebilir Enerji ve Batarya Teknolojileri" alanında ihtisaslaşma sürecini takip ettiğini ve desteklerini esirgemediğini ifade etti.

Aynı zamanda, üniversitenin bu alanda "ihtisas üniversitesi" olarak seçilmesi nedeniyle Bahçeli'ye teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, şunları söyledi: "Yükseköğretim Kurulu koordinasyonunda yürütülen 'Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi' kapsamında üniversitemizin 'Yenilenebilir Enerji ve Batarya Teknolojileri' alanında ihtisaslaşma sürecini en başından beri takip ederek bizi her alanda yüreklendiren ve desteklerini üniversiteden eksik etmeyen Osmaniye Milletvekili ve MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederiz.

Üniversitemizin 'Yenilenebilir Enerji ve Batarya Teknolojileri' alanında 'ihtisas üniversitesi' olarak seçilmesi vesilesiyle düzenlenen bu onur verici belgeyi, kendilerine takdim etmenin gururu içindeyiz."

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, üniversiteye olan desteklerinin her alanda devam edeceğini belirtti ve Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun'a teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER