© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Polis ekiplerinden, uyuşturucu ve silah operasyonu

Polis ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda, uyuşturucu madde ile silah yapımında kullanıldığı değerlendirilen malzemeler ele geçirildi.

Polis ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda, uyuşturucu madde ile silah yapımında kullanıldığı değerlendirilen malzemeler ele geçirildi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre,

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında, uyuşturucu madde sattığı bilgisi alınan M.K.’nın adresine baskın düzenlendi.



Düzenlenen operasyonda, M.K. ile birlikte ikamet içerisinde ki M.Ş., O.Ş., F.K., A.H. ve C.K. yakalanarak gözaltına alındı.

Narkotik detektör köpeğin katılımıyla yapılan aramada ise 275 gram bonzai, 130 gram Metamfetamin, 1 gram esrar, 4 adet uyuşturucu hap, cep telefonu görünümlü hassas terazi, ruhsatsız silah, kurusıkı tabanca, 33 adet fişek ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 37 bin 500 lira para ele geçirildi.

Şüphe üzerine, ikamet önünde duran ve daha önceden Silah ticareti, kaçakçılığı ve imalatı suçundan kaydı bulunan C.K.’ya ait hafif ticari araçta yapılan aramada ise 10 adet şarjör, 16 adet sürgü, 13 adet gövde olmak üzere silah yapımında kullanıldığı değerlendirilen muhtelif malzemeler ele geçirildi.

Gözaltına alınan, M.Ş, O.Ş ve F.K. hakkında, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma suçu kapsamında işlem yapılırken, mahkemeye sevk edilen A.H. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.K. ise tutuklandı.

İşlemleri tamamlanan C.K. ise detaylı soruşturma yapılmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER