© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

OŞYAD’tan Kızılay Toplum Merkezi çalışmalarına destek

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetimi, Kızılay Toplum Merkezi ile kültür ve sanatsal alanda işbirliği yapacak.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetimi, Kızılay Toplum Merkezi ile kültür ve sanatsal alanda işbirliği yapacak.

OŞYAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bardak ile Başkan Yardımcısı Hatice Bahar, Türk Kızılay’ı Osmaniye Şubesi Toplum Merkezi Müdürü Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kızılay Toplum Merkezi’nin Osmaniye’de hizmete girmesi ile birlikte çalışma alanları ile ilgili, Toplum merkezi Müdürü Murat Aydın bilgilendirmede bulundu.

Geçtiğimiz ay açılışı yapılan  Osmaniye Toplum Merkezi’nin,

Toplum temelli yaklaşımın geliştirilmesi, yerel toplulukları karar alma mekanizmalarına dâhil etmek, paydaş kapasitelerine yatırım yapmak, koordinasyon mekanizmalarına alan açmak amacıyla hizmete girdiği vurgulandı.

Osmaniye’deki “Sürdürülebilir Toplum Merkezi”nin ihtiyacı olanlara acil yardımların yanı sıra meslek edindirme kursları ve atölye etkinlikleri ile de hizmet verdiğini belirten Toplum merkezi Müdürü Murat Aydın, “Kızılay’ın yardıma muhtaçlara da el uzatarak, yoksullukla mücadele kapsamında, çalışmalar yapmaktayız.

Bu konuda değişik projeler hazırlayarak hayata geçirmeye çalışıyoruz. Özellikle kadınlarımızı, gençlerimizi, engelli vatandaşlarımızı Toplum merkezine sahip çıkarak, projeler hazırlamalarını beklerken, onların projelerine de destek vermeye hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.”dedi.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, ziyaret sırasında Toplum Merkezi’ne her alanda destek vermek istediklerini belirterek kütüphaneye kitap hediyesinde bulundu.

Ziyaret sırasında ayrıca, Kızılay Toplum Merkezi ile OŞYAD işbirliği ile kentte kültür ve sanatsal etkinlikler yapılması yönünde de görüş birliğine varıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER