© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniyespor FK, Diyarbekirspor FK Maçı Yarıda Kaldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda nefes kesen bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada, Osmaniyespor FK ile Diyarbekirspor kozlarını Osmaniye 7 Ocak Stadyumu'nda paylaştı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda nefes kesen bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada, Osmaniyespor FK ile Diyarbekirspor kozlarını Osmaniye 7 Ocak Stadyumu'nda paylaştı.

Normal süresi golsüz beraberlikle tamamlanan maç, uzatmalara gitti. 101. dakikada Osmaniyespor FK, Halil Küçük’ün kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

İlk yarıda dengeli bir oyun sergileyen iki takım, buldukları fırsatları değerlendiremedi.

Diyarbekirspor'dan Ökkeş Karaoğlu’nun 39. dakikadaki tehlikeli atağı ve Osmaniyespor FK’dan Mehmetcan Orhan’ın 45. dakikada yakaladığı gol pozisyonu sonuç vermeyince, devre arasına 0-0 eşitlikle gidildi. İkinci yarıya her iki ekip de oyuncu değişiklikleriyle başladı.

Diyarbekirspor, Emrullah Sayar’ın yerine Talha Erdoğan’ı, Emirhan Recep’in yerine Muhammed Ergin’i oyuna alırken; Osmaniyespor FK, Atakan Özdemir’in yerine Oğuzhan Şahin Uzun’u, Halil Karataş’ın yerine Mertcan Akkaya’yı sahaya sürdü.

Ancak bu değişiklikler de skoru değiştirmedi ve maç uzatma dakikalarına taşındı.

Uzatmaların 101. dakikasında Osmaniyespor FK, Halil Küçük'ün kritik vuruşuyla 1-0 üstünlük sağladı.

Ancak maçın en dikkat çekici anı, ikinci uzatma devresinin 118. dakikasında yaşandı.

Diyarbekirspor oyuncuları, bir faul pozisyonunun ardından kulübeden gelen talimatla sahadan çekilerek soyunma odasına yöneldi.

Osmaniyesporlu futbolcuların rakiplerini ikna etme çabaları sonuçsuz kaldı ve maç yarıda kesildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER