© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniyeli Balıkçılardan Önemli Başarı

Akdeniz Surf casting derneği tarafından 11-12 Kasım 2023 tarihleri arasında, Adana’nın Zeytinbeli halk plajı’nda “5. Balık avı yarışması” düzenlendi.

Akdeniz Surf casting derneği tarafından 11-12 Kasım 2023 tarihleri arasında, Adana’nın Zeytinbeli halk plajı’nda “5. Balık avı yarışması” düzenlendi.

İki gün süren yarışmalara 85 takımdan toplamda 170 kişinin katılımı sonunda, Osmaniye’den katılanlar ilk 10  dereceye girerek  başarılı  sonuçlar elde etti.

Kurulalı 3 yıl olan Osmaniye Surf Casting Balık ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Göktürk, üyelerinin başarılı sonuçlar elde ederek ödüllerde kente döndüklerini belirterek; “Denizi olmayan Osmaniye’mizdeki üyelerimizin başarılı bizleri gururlandırmıştır.

Yarışmada 1,2 ve 3’lük derecelerinde  en büyük balık ödülü ve ilk 10 dereceye girmenin haklı gururunu yaşıyoruz.”dedi.

Yarışma sonunda Osmaniye Surf Casting üyerinden; Ertuğrul Kıraner ve Osman Aksoy Birincilik. Doğan Doğan ile Mahmut Atalay İkincilik.  

Özgür Göktürk ile Muhammet Dindar Üçüncülük, Hüseyin Gümran ile Murat Şevki Soyatik (En büyük balık ödülü).  Hüseyin Evleksiz ile Osman Öksüz Beşincilik, Yüksel Aydemir ile Muhammet Aydemir Altıncılık. Halit Kılınç ile Hasan Çoklu Dokuzunculuk derecelerinin  ödül sahipleri oldular.

Yarışmada  sonunda  Osmaniye Surf Casting Balık ve Spor kulübü Başkanı Özgür Göktür yaptığı açıklamada;

“Bize sahip çıkan, destek veren sponsor olan, yemlerimizi özenle hazırlayan, yanımızda olan, güç katan, ben değil biz diyen başka Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ayrıca organizasyonda emeği geçen ASC derneği Başkanı ve yönetimine, Hakemlerine, emeği geçen herkese, Ayrıca Adana Büyük Şehir Belediye Başkanına ve ekibine teşekkür ediyoruz”dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER