© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye’de Yerel Seçimin Nabzı Sıcak Gündemde Tutuluyor

Osmaniye'de her perşembe akşamı sosyal medya üzerinden yayınlanan "Sıcak Gündem" programı, bu hafta da gündemi değerlendirdi.

Osmaniye'de her perşembe akşamı sosyal medya üzerinden yayınlanan "Sıcak Gündem" programı, bu hafta da gündemi değerlendirdi.

Deneyimli sunucu Şükrü Tozluklu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen programda, Ümit Kahraman, Murat Deniz Demirci ve Bekir Burak Canbolat, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine yaklaşırken Osmaniye'deki siyasi gündemi yorumladı.

Programda, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Osmaniye Belediye Başkan Adayı Serkan Karayiğit'in basın mensupları ve parti teşkilatıyla buluşma etkinliği ele alındı.

Karayiğit'in seçim çalışmaları hakkındaki açıklamaları değerlendirildi. Diğer yandan, belediye başkan adaylığı ısrarını sürdüren ve adı Demokrat Parti ile anılan Haydar Aktürk ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Aktürk'ün seçim yarışında olası etkisi tartışıldı. Ayrıca, Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ'ın Osmaniye ziyareti de gündeme geldi.

Özdağ'ın ziyaretinin kentte yarattığı etki üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Programda, Osmaniye'deki diğer siyasi gelişmeler de ele alındı. İzleyiciler, programın sonunda yorumlarıyla katkıda bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER