© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye'de Yaz Kuran Kursları Amacına Ulaştı

Osmaniye İl Müftülüğü 'ne bağlı Şekerli Kur'an Kursu, yaz kurslarının kapanış programını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.

Osmaniye İl Müftülüğü'ne bağlı Şekerli Kur'an Kursu, yaz kurslarının kapanış programını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. Programa Osmaniye İl Müftü Yardımcısı Eyüp Bucan, Şube Müdürü Fadıl Akkuş ve Şube Müdürü Hayrullah Soydoğan katıldı.

"Çocuklarımızın Kalplerine Kur’an Sevgisi Nakşedildi"

Programda konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Eyüp Bucan, yaz dönemi boyunca çocukların Kur’an-ı Kerim'e olan sevgilerini ve öğrenme heyecanlarını vurguladı.

Bucan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu yaz, sevgili yavrularımızın ellerinde Elif-ba cüzleri ve Kur’an-ı Kerimlerle camilere koştukları güzel bir mevsim oldu.

Bu yaz, biricik evlatlarımızın minik kalplerinin Kur’an’ı öğrenme heyecanı ile çarptığı müstesna bir zaman dilimi oldu.

Bu yaz, çocuklarımızın saf yüreklerine iman mayası çaldığımız, ruhlarını Kur’an ahlakı ve Peygamber sevgisi ile bezediğimiz bereketli günler oldu."

"İslam’ın Güzellikleri Çocuklarımızın Kalplerine İşlendi"

Eyüp Bucan, konuşmasını "Bu yaz, göz aydınlığı çocuklarımızın pırıl pırıl kalplerine İslam’ın güzelliklerinin nakış nakış işlendiği güzide bir dönem oldu" sözleriyle tamamladı.Bucan velilere ve Kur’an kursu hocalarına teşekkür ederek, çocukların bu süreçteki azim ve heyecanlarının takdir edilmesi gerektiğini belirtti.

Şekerli Kur'an Kursu’ndaki yaz dönemi kurslarının kapanışı, öğrenciler ve aileleri için hem manevi hem de eğitim açısından unutulmaz bir programla sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER