© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye’de Asayiş Operasyonu

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık, yağma ve yaralama olaylarını gerçekleştiren şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık, yağma ve yaralama olaylarını gerçekleştiren şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda 4 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Operasyonda, kasten yaralama ve yağma suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan E.Ç. (26), hırsızlık suçundan Ö.C.A. (21), kasten yaralama ve hırsızlık suçundan F.A. (26) ve yaralama suçundan Ö.A. (18) yakalandı.

Operasyonda ayrıca, suçta kullanılan 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca ve muhtelif farklı çaplarda 40 adet fişek ele geçirildi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü, halkımızın güvenliği için suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.

Bu kapsamda, hırsızlık, yağma ve yaralama olaylarını gerçekleştiren şahıslara yönelik operasyon düzenlenmiştir. Operasyonda 4 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Operasyonda ayrıca, suçta kullanılan 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca ve muhtelif farklı çaplarda 40 adet fişek ele geçirilmiştir.

Halkımızın güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir."
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER