© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye’de asayiş olaylarında 9 kişi tutuklandı

Osmaniye’de polisin yaptığı asayiş uygulamalarında son bir hafta içerisinde aranan 164 kişi yakalandı, bunlardan 9’u tutuklandı.

Osmaniye’de polisin yaptığı asayiş uygulamalarında son bir hafta içerisinde aranan 164 kişi yakalandı, bunlardan 9’u tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, halkın huzurlu ve güvenli bir ortam içerisinde yaşam sürdürmeleri için, suçluları yakalama ve suçu önleme çalışmaları aralıksız sürüyor.



Bu kapsamda, 1-7 Şubat tarihleri arasında, kent genelinde farklı noktalarda oluşturulan şok uygulamalarda, 164 kişi yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilenlerden 9’u tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda ise 19 adet ruhsatsız silah, 3 adet şarjör, 32 adet tabanca fişeği, çalıntı 2 adet otomobil, 6 adet motosiklet, 3 bisiklet, 3 adet matkap, hilti, kaynak makinesi, değişik miktarda elektrik kablosu, televizyon, 4 adet akü, tost makinesi, 2 adet jeneratör, 2 adet zirai ilaç pompası ve alüminyum kazan, hacizli yakalamalı araç ile 100 TL kumar parası ele geçirildi.  



Ayrıca, 10,85 gram eroin, 8,04 gram Metamfetamin, değişik miktarlarda Kenevir Tohumu ve 1,74 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Açıklamanın sonunda, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, il genelinde halkının rahat bir yaşam sürmesine yönelik, suçlulara karşı mücadelenin kararlılıkla devam etmekte olduğu vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER