© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye Yer Fıstığı Festivali İçin Geri Sayım Başladı

Osmaniye Belediyesi tarafından organize edilecek olan Osmaniye Yer Fıstığı Festivali’nin tanıtım lansmanı Aslaniye Köyü’nde gerçekleştirildi.

Osmaniye Belediyesi tarafından organize edilecek olan Osmaniye Yer Fıstığı Festivali’nin tanıtım lansmanı Aslaniye Köyü’nde gerçekleştirildi. 25-26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan FISTIKFEST2024, Osmaniye’nin yer fıstığını ulusal ve uluslararası pazarda tanıtmayı amaçlıyor.

"Fıstık Gibi Şehrimize Fıstık Festivali Yakışacak"

Lansman sırasında konuşan Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, festivale dair heyecanını şu sözlerle paylaştı: “Fıstık gibi şehrimize fıstık festivali çok yakışacak.

Türkiye ve dünya pazarında önemli bir paya sahip olan yer fıstığımızı hak ettiği konuma ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız.

Başaracağımıza inanıyoruz, çünkü biz Osmaniyeyiz.”

Etkinliklere Davet

Başkan Çenet, tüm Osmaniyelileri birbirinden güzel etkinliklere katılmaya davet ederken, festivale katkı sağlayan kamu kurumlarına ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Festival süresince çeşitli kültürel etkinliklerin yer alacağı ve Osmaniye’nin meşhur yer fıstığının tanıtımının yapılacağı ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER