© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye-Toprakkale Yolu Projesinde Son Durum: Vali Yılmaz İncelemelerde Bulundu

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye-Toprakkale Devlet Yolu üzerindeki çalışmaların son durumunu yerinde inceledi.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye-Toprakkale Devlet Yolu üzerindeki çalışmaların son durumunu yerinde inceledi. Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, Karayolları Bölge Müdürlüğü Kontrol Şefi Çağrı Çiftçi, yürütülen projeler hakkında Vali Yılmaz’a detaylı bilgi verdi.

Yol Çalışmaları Hızla İlerliyor

Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “D-400 yolumuzun Mustafabeyli Kavşağı’ndan Sazlık kısmına kadar olan yaklaşık 4 kilometrelik bölümü tamamlandı.

Bu güzergâh çift şeritli ve yüksek standartlara sahip. Osmaniye'nin Toprakkale girişinin ve D-400 yolunun tamamlanmasıyla şehir içi ulaşım büyük ölçüde rahatladı.

Ayrıca, Sakızgediği Batı Kavşağı tamamlandı ve buradan 2.2 kilometrelik yeni bir yolun yapımı devam ediyor.

Bu projenin tamamlanmasının ardından, yaklaşık 1,5 ay sürecek ek bir çalışma yapılacak.

Osmaniye’mize yakışan modern ve işlevsel yolları kazandırmış olacağız,” dedi.

Teşekkürler ve Övgüler

Vali Yılmaz, projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Kara Yolları çalışanlarına ve Toprakkale Kaymakamı’na teşekkür ederek, “Yol yapımında katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza, gayret gösteren Toprakkale Kaymakamı'na ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ayrı ayrı minnettarlığımızı sunuyoruz.

Osmaniyeli hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz,” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER