© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Hastane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Osmaniye'ye yeni atanan İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, görevi devralır almaz çeşitli ziyaretlerde bulundu

Osmaniye'ye yeni atanan İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, görevi devralır almaz çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretini Osmaniye Devlet Hastanesi'ne gerçekleştiren Dr. Yavuzyılmaz, hastanenin ek hizmet binasını ve hastaları ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Hastane Personeli ile Tanıştı, Hastalara Geçmiş Olsun Dileklerini İletti

Osmaniye Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası’nda incelemelerde bulunan Dr. Yavuzyılmaz, Acil Servis, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Poliklinikleri ile Yataklı Servisleri ziyaret etti.

Bu ziyaretlerde hastane personeli ile tanışarak onlarla görüşen Dr. Yavuzyılmaz, hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başhekimden Hizmetler Hakkında Bilgi Aldı

Ziyareti sırasında Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mürsel Koçer’den hastanenin mevcut hizmetleri hakkında bilgi alan Dr. Yavuzyılmaz'a, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Mustafa Yıldız, Destek Hizmetleri Başkanı Melek Dilek Bülbül ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yasin Güngör eşlik etti.

Göreve Hızlı Başlangıç

Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ın göreve hızlı bir başlangıç yaparak sağlık hizmetlerini yerinde incelemesi ve hastane personeliyle yakın temas kurması, Osmaniye’deki sağlık hizmetlerinin kalitesinin artmasına yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER