© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr Kara'dan Toprakkale Devlet Hastanesini Ziyaret

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara Toprakkale İlçe Entegre Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, hastane incelemeleri kapsamında Toprakkale'de çalışmalarına devam etti. Dr. Kara, geçtiğimiz yıllarda hizmete giren Toprakkale İlçe Entegre Hastanesi'ni ziyaret ederek personelle sohbet etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, mesai dışı sağlık tesisleri ziyaretleri çerçevesinde Toprakkale Devlet Hastanesi ve Toprakkale 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nu da ziyaret etti.

Yapılan çalışmaları yerinde değerlendiren Dr. Kara, personellerle birebir görüşerek onların görüş ve önerilerini dinledi.

Personelle Samimi Sohbetler

Dr. Ahmet Kara, ziyaretleri sırasında sağlık personeliyle samimi sohbetler gerçekleştirerek onların moral ve motivasyonunu artırmayı hedefledi.

Dr. Kara, sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını ve onların çalışma koşullarını iyileştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Dr. Ahmet Kara'nın Toprakkale'deki hastane incelemeleri, sağlık hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulmasına yönelik çalışmaların bir parçası olarak görülüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER