© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye İl Müftülüğünde Yarışma Heyecanı

Osmaniye İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında, hafızlık eğitimini ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okumayı teşvik etmek amacıyla bir dizi yarışma düzenlendi.

Osmaniye İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında, hafızlık eğitimini ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okumayı teşvik etmek amacıyla bir dizi yarışma düzenlendi. Merkez ilçe birincilerini belirlemek üzere gerçekleştirilen yarışmalara, hafızlık eğitimi alan öğrenciler katıldı.

İl Müftü Yardımcısı Eyüp Bucan'dan Öğrencilere Önemli Mesajlar

Yarışmaların sonunda öğrencilere hitap eden İl Müftü Yardımcısı Eyüp Bucan, Kur'an-ı Kerim'in 23 yıllık vahiy döneminde muhataplarının hayatını inşa ettiğini, hidayet kaynağı ve hayatın kalbi olduğunu belirtti.

Bucan, Kur'an-ı Kerim'in hayatın her safhasında yer alması gerektiğini vurgulayarak, öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Kur'an-ı Kerim'in Hayatımızdaki Yeri Vurgulandı

Yarışmalar, hem Kur'an kurslarına katılımı artırmak hem de Kur'an-ı Kerim'i yüzünden güzel okumayı teşvik etmek amacıyla yapıldı.

İl Müftülüğü, bu tür etkinliklerle hafızlık eğitimini desteklemeye ve gençlerin Kur'an-ı Kerim'e olan bağlılıklarını artırmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER