© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Osmaniye Göç İdaresi İl Müdürü OKÜ’de

Osmaniye İl Göç idaresi Müdürü Mahmut Kurtuluş ve Uyum ve İletişim Grubu Başkanı Abdullah Yılmaz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette OKÜ Rektörü  Prof. Dr. Turgay Uzun, konuğuna ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek görevinde başarılar diledi.  ​​​​​​​Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ve başarı dilekleri ve Osmaniye İl Göç İdaresi Müdürü Mahmut Kurtuluş’un OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a hediye takdimi ile sona erdi.

Osmaniye İl Göç idaresi Müdürü Mahmut Kurtuluş ve Uyum ve İletişim Grubu Başkanı Abdullah Yılmaz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette OKÜ Rektörü  Prof. Dr. Turgay Uzun, konuğuna ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek görevinde başarılar diledi. 

Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ve başarı dilekleri ve Osmaniye İl Göç İdaresi Müdürü Mahmut Kurtuluş’un OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a hediye takdimi ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER